Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 51 Kandidat i Transportledelse 2023/2024

51 Kandidat Programmer i Transportledelse 2023/2024

Oversigt

Optjening en Master i Transport Management er en ideel løsning for dem, der nyder at udforske testet perspektiver og handel nye idéer om komplekse transportsystemer. Studerende opnår en grad i transport management kan arbejde på at afhjælpe myldretiden overbelastning, planlægge nye tilgange til håndtering af motorvej rejse systemer og lære om forsyningskæden processer i globale og nationale systemer.

Hvad er en Master i Transport Management? Det er en metode, der vil udstyre de studerende med nødvendige viden for succes, som forvaltningen af ​​transport- og distributionsnet. Det blander studier fra forskellige discipliner som teknik, økonomi, og byplanlægning til at uddanne studerende om de determinanter, der er nødvendige for at designe transportsystemer. Program deltagerne vil også lære om stabilitet, forbedring af sikkerheden, og øge pålideligheden og effektiviteten af ​​transportsystemer.

Der er mange grunde til at tage en Master i Transport Management kursus. For eksempel program lærer en række færdigheder, såsom at føre tilsyn med planlægning, logistik, udvikling, vedligeholdelse og reparation af transportsystemer. Studerende kan forvente at forvalte finansielle aspekter, herunder budgetter og udgifter.

Program omkostninger varierer afhængigt af universitetet. Studieordningen varer mellem et og tre år. Derfor er det afgørende for en kommende elev til forskning skoler grundigt for at sikre, at programmet tilbydes passer deres mål.

Personer, der deltager i programmet, befinder sig ofte i høj efterspørgsel efter stadig mere konkurrencedygtige karriere som logistik specialister, transport planlæggere, og transit ledere. Studerende udvikle stærkere ledelse fonde ved at fokusere på logistikken i at flytte forsyninger, enkeltpersoner og varer fra en lokalitet til en anden, mens overvejer sikkerhed, effektivitet og omkostninger.

Talrige internationale muligheder for programmet findes fra en række forskellige universiteter. Online klasser er en enestående mulighed for studerende, der bor rundt om i verden, især i fjerntliggende områder med ringe adgang til et kollegium. Internet-baserede valg også tage højde for personer, der kræver en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Transportledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (51)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat