Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 54 Kandidat i Turisme- og hotelvirksomhedsledelse 2023

54 Kandidat Programmer i Turisme- og hotelvirksomhedsledelse 2023

Oversigt

Studerende forfølger en kandidatgrad søger avanceret viden og uddannelse i et bestemt område. En bachelor-grad er generelt obligatorisk for indrejse på en kandidatuddannelse. Kursus arbejde, kan forskningsprojekter og praktikophold være en del af pensum.

Hvad er en Master i Tourism og Hospitality? Studerende, der nyder at arbejde med mennesker, der giver rekreative muligheder og planlægning destination rejser vil finde turisme og gæstfrihed en spændende og givende område. Kurser centreret om ledelse og marketing med en særlig ansøgning til gæstfrihed og turistindustrien. Skills er udviklet i servicekvalitet samt strategisk ledelse og lederskab. Undersøgelser omfatter forecasting og budgettering, geopolitik og nye tendenser, international markedsføring og klient database. Eleverne lærer at lave prognoser for fremtidige aspekter og planlægge vellykkede programmer og arrangementer.

Udbytte af programmet kan ses på et personligt og professionelt plan.Studerendes liv er beriget gennem en større viden og forståelse for andre kulturer. Diskussion af indbyrdes forbundne spørgsmål på globalt plan er med til at bane vejen for bedre verden relationer. Øgede færdigheder i problemløsning kan anvendes på hverdagens udfordringer samt arbejdsrelaterede projekter.

Programmer inden for turisme og gæstfrihed er tilgængelige over hele verden, forskellige i varighed og akademiske tidsplaner. Omkostninger varierer efter skole, placering og pensum. Eleverne skal undersøge deres muligheder og afgøre, hvilke muligheder der bedst opfylder deres behov og mål.

Karriere inden for området er rigeligt, bred i omfang og global rækkevidde. Jobs er tilgængelige i turisme operationer, foredrag og konsultationer, rejsebureauer, event management og busture. Kandidater er ansat som ledere af hoteller, resorts og spas eller som specialister i oplevelsesdesign og internationale gæstfrihed.Krydstogtskibe, cateringfirmaer, restauranter, rejser tjenester og resort klubber søger eksperter til at fortolke de aktuelle tendenser og planlægge fremtidige muligheder.

For at fremme din karriere i det spændende inden for turisme og gæstfrihed, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
  • Turisme- og hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (54)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat