Keystone logo

115 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Turismeledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
  • Turismeledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (115)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Turismeledelse

Mange studerende at forfølge en kandidatgrad vælge at udforske en læseplan med fokus på turistindustrien. Holding en videregående uddannelse i dette område giver en konkurrencefordel i denne meget eftertragtede område.

&nbsp

Hvad er en Master i Tourism Management? En Master i Tourism Management outfits studerende med vigtig viden som udvikling iværksætterprojekter, stigende omsætning, forsvarer bæredygtighed, og forvalte naturressourcer og menneskelige ressourcer. Program deltagerne vil også lære om de grundlæggende byggesten for turisme, herunder universelle temaer som ledelse. Studerende Vælg Indstillinger en bred vifte af kurser, der matcher deres interesser; dette kan omfatte globale politiske turisme, turisme finans og strategisk ledelse for rejser og turisme.

&nbsp

Der er mange grunde til, at de studerende vælger at forfølge en Master i Tourism Management.For eksempel vil de blive fortrolige med en række forskellige begreber som økoturisme, kommunikation og konflikthåndtering, og turisme markedsføring. Derudover en videregående uddannelse på dette område gør det muligt for enkeltpersoner at rykke hurtigt i den hurtigt skiftende globale miljø turisme management.

&nbsp

Omkostningerne varierer afhængigt af institutionen, og programmet varer mellem et og tre år. Det er afgørende for potentielle studerende til at forske i skole grundigt for at sikre, at programmet tilbydes passer til deres tilsigtede mål.

&nbsp

Personer, der tjener deres kandidatgrad ofte befinder sig i stor efterspørgsel efter en række stillinger, der bliver stadig mere konkurrencepræget, herunder rejsebureauer, rejseledere og turisme marketingchefer.Studerende vil udvikle bedre kommunikation og markedsføring fonde ved at lære at interagere gennem intensive læring erfaringer med jævnaldrende, fakultet og branchefolk fra hele verden.

&nbsp

Internationale og indenlandske muligheder er tilgængelige på en række forskellige universiteter. Online klasser er et godt alternativ for folk, der bor rundt om i verden, især i fjerntliggende områder med ringe adgang til en facilitet. Internet-baserede muligheder også tage højde for personer, der kræver en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.