Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 9 Kandidat i Tværfaglige studier 2023

9 Kandidat Programmer i Tværfaglige studier 2023

Oversigt

En kandidatgrad er en postgraduate grad opnået først, når en person har gennemført deres bacheloruddannelser. Kandidatuddannelserne tager normalt to år at afslutte, ud over de fire eller flere år, det tager at afslutte et bachelorprogram.

Hvad er en kandidat i tværfaglige studier? En master er på dette område at forberede enkeltpersoner til at blive ledere og fagfolk, der fokuserer på at forbedre indvandrernes og flygtningernes liv over hele kloden. Kurser, der tilbydes i dette program, kan bestå i at undervise elever om de mange udfordringer, som disse grupper af mennesker står over for, og forberede dem til at handle medfølende, hurtigt og professionelt, når innovative løsninger til globale kriser opstår.

Personer, der har gennemført dette program med succes, kan opleve betydelige fordele, herunder men ikke begrænset til evnen til at begrunde, at handle med medfølelse og at tænke over eget behov. Stærke resonnementer er værdifulde på de fleste karriereområder, og medfølelse og altruisme kan tjene til at forbedre alle områder af ens liv.

Udgifterne til dette program varierer og hængsler på flere faktorer. Varigheden af ​​studiet, universitetets placering og om kurser tilbydes hovedsagelig online eller offline kan spille en rolle i slutprisen.

Kandidater fra dette program har potentiale til at forfølge mange spændende karrieremuligheder. Personer med en grad i marken har tendens til at nyde sådanne velstående karriere som politikere for lokale, statslige og nationale statslige organer; talsmænd for offentligheden og de mindre heldige; filantrop og socialarbejdere. Mange kan finde job inden for offentlige myndigheder, non-profit organisationer og velgørenhedsstiftelser. Men på grund af de færdigheder, som kandidater har tendens til at besidde, kan muligheder på andre områder også præsentere sig selv.

Mange universiteter tilbyder en grad i tværfaglige studier, men hvor man forfølger deres uddannelse i sidste ende afhænger af deres placering og deres tidsplan. Online kurser tilbyder fleksibilitet, som er praktisk for mange. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Uddannelsesforskning
  • Tværfaglige studier
Studieområde
  • Uddannelse (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat