Keystone logo

29 Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Tv-videnskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Tv-videnskab
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (29)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Tv-videnskab

Erhvervelse af en Master i Television Studies kræver omfattende undersøgelse gennem et godkendt universitet program. Studerende, der ønsker at øge deres karrieremuligheder efter endt uddannelse bør overveje de mange muligheder til rådighed for dem fra den ene institution til den næste.

&nbsp

Hvad er en Master i Television Studies? Studerende med kreative hoveder og en passion for film ofte opleve, at de bliver trukket i retning af TV og filmindustri. Fortsat postgraduate uddannelse i tv omfatter ofte studiet af digital film, historie af tv og film, samt de sociale og politiske aspekter af film og hvordan de påvirker publikum. Inden tv-studier, kan eleverne vælge mere specifikke områder af undersøgelsen, der appellerer til deres individuelle talenter og interesser.

&nbsp

Ved at opnå en master niveau uddannelse i tv studier, kan de studerende få hands-on erfaring er nødvendig for at gøre en forskel i dagens TV og filmindustrien.Post-grad pædagogisk undersøgelse kan åbne nye døre for netværk og karriere bygning.

&nbsp

Når jeg forsøger at planlægge for udgifterne til en Master i Television Studies program, er det vigtigt, at eleverne forstår de varierende undervisning priser der er på plads fra den ene institution til den næste. Prisen på undervisning varierer enormt i de forskellige regioner i verden, og det kan skyldes faktorer som program popularitet, institution størrelse, eller kære instruktion. Eleverne kan arbejde med en finansiel rådgiver på deres skole af interesse at bestemme omkostningerne ved udarbejdelsen deres valgte program.

&nbsp

Efter endt uddannelse, kan de studerende søge beskæftigelse på områder som manuskriptforfatter, scenografi til tv eller teater, og filmproduktion. Mulighederne inden for tv-industrien er uendelige, med snesevis af personer, der er nødvendige på et enkelt sæt for at producere et tv-show eller film.For studerende med en interesse i at øge deres viden om tv og relaterede teknologier, læring mere om en Master i Television Studies program kan hjælpe dem med at vælge den rigtige større inden for området.

&nbsp

For at ansøge online for skolegang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.