Keystone logo

86 Kandidat Programmer i Uddannelse Uddannelsesforskning 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Uddannelsesforskning
Studieområde
  • Uddannelse (86)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Uddannelse Uddannelsesforskning

En kandidatgrad er resultatet af års studier i et kandidatuddannelse. En sådan grad kvalificerer kandidater som eksperter inden for et bestemt område og kan sætte dem på rette spor mod at opnå en ph.d.-grad.

Hvad er en kandidat i uddannelse forskning? Dette uddannelsesprogram kan forbedre elevernes forskningsfærdigheder, som de vedrører undervisningsteorier og systemer. Studerende skal kunne opnå en dybtgående forståelse af, hvordan man gennemfører og analyserer egen forskning for at forbedre uddannelses- og akademiske programmer. Nødvendige kurser i dette program kan omfatte klassisk testteori, inferentiel statistik, organisatorisk teori, dataindsamling, parameter estimering og evalueringsdesign.

En uddannelsesforskningsgrad skal forberede kandidater til arbejdsstyrken. Gennem deres kurser kan eleverne forbedre deres analytiske, kommunikations- og teamkompetencer, som kan hjælpe dem med at sikre et job inden for forskningsområder efter eksamen.

Der er mange faktorer, som om en studerende kan forpligte sig til en fuldtidsplan, der kan påvirke programomkostningerne. Den bedste måde for de studerende at forstå omkostningerne er at nå ud til den skole, de har valgt, for mere information.

Kandidater med en uddannelsesforskningsgrad skal kunne finde arbejde på en række områder og organisationer, herunder universiteter, finansielle institutioner, skoleområder, nonprofits eller andre erhvervssektorer. De kan finde arbejde som læreredirektører, udvikle nye læseplaner for skolerne at følge, eller tjene som rådgivere eller rådgivere, og hjælpe med at anvende forskningsresultater til virkelige situationer. Andre potentielle karriere omfatter dataanalytiker, forskningskoordinator, uddannelsesadministrator, ledende forsker og målrådgiver.

Online uddannelsesforskningsprogrammer er tilgængelige på skoler over hele verden. Disse programmer kan være særligt attraktive for studerende, der har fuldtidsjob, bor i landdistrikter eller ellers ikke kan forpligte sig til traditionelle skoleplaner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.