Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Jura Politik Uddannelsespolitik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Politik
  • Uddannelsespolitik
Studieområde
  • Jura (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Jura Politik Uddannelsespolitik

Mange studerende forfølge en kandidatgrad til at udvikle avancerede færdigheder og få indgående kendskab i deres valgte fagområde. Studerende kan være forpligtet til at gennemføre bacheloruddannelser eller demonstrere baggrundsforskning eller forudgående uddannelse inden for deres fagområde.

Hvad er en Master i Uddannelsespolitik? Studerende, der forfølger denne kandidatgrad, kan studere organisationsudvikling, forskningsmetoder og uddannelsesplanlægning med forskellige fokuser, herunder hvordan regeringen påvirker uddannelsen, øger mulighederne for studerende, specialundervisning, mangfoldighedspakker og hvordan familie og samfund kan udnyttes til at forbedre uddannelsen. De kan også lære færdigheder til at analysere, implementere og evaluere politikker og procedurer og bruge data til at gøre læring forbedringer. Personale-, udviklings- og lederkurser kan også dækkes som en del af studieordningen. Klasser fokuserer ofte på uddannelse og udvikling, da de vedrører køn, race, religiøse og økonomiske forskelle.

Kandidater lærer typisk avancerede planlægningsfærdigheder og evnen til at gennemføre langsigtede, komplekse strategier. De kan også lære gode skriftlige og verbale kommunikationsevner og få evnen til kritisk at analysere vigtige problemer, som påvirker flere parter med forskellig baggrund.

Graduate grad omkostninger kan variere afhængigt af universitetet, dens placering, og hvordan kurser leveres. Gebyrer kan betales over forskellige perioder afhængigt af om den studerende gennemfører klasser på heltid eller deltidsplan.

En kandidatgrad i uddannelsespolitikken kan føre til en givende karriere, som positivt påvirker eleverne og deres uddannelsesmæssige udvikling. Kandidater kan blive programdirektører, institutionelle advancement administratorer, eller lære specialister på individuelle skoler eller for skoledistrikt. De kan tage stilling som senioranalytikere, uddannelsesforbindelser eller uafhængige entreprenører til politiske tænketanke, regionale eller føderale offentlige myndigheder, offentlig-private partnerskaber eller private organisationer med fokus på at gøre forskelle i uddannelsen.

Personer, der er forpligtet til at levere fremragende og retfærdig uddannelse, kan evaluere mange muligheder for avancerede grader hos lokale institutioner eller online fra universiteter i mange lande over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.