Keystone logo

20 Kandidat Programmer i Uddannelse Uddannelsesforskning Uddannelsespraksis 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Uddannelsesforskning
  • Uddannelsespraksis
Studieområde
  • Uddannelse (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Uddannelse Uddannelsesforskning Uddannelsespraksis

En kandidatgrad er ofte efterspurgt af højt motiverede studerende, der har en dyb interesse for en bestemt disciplin. Studerende, der har en bachelorgrad og ønsker at forfølge yderligere studier til personlig og faglig udvikling, er berettiget til at tilmelde sig en kandidatuddannelse.

Hvad er en kandidat i uddannelsespraksis? Dette program giver generelt eleverne mulighed for at dykke dybt ind i teori og praksis af uddannelse i sine mange former. Studerende ser ofte ud til at opbygge en vidensbase af nyskabende praksis og at fremme evnen til kritisk at se på uddannelsesmiljøets elementer. Samtidig kan eleverne udvikle hårde færdigheder som forberedelse af klasseværelser, forskning og pædagogik. En kandidats speciale er ofte nødvendig for at afslutte programmet.

Kandidater fra dette program udvikler ofte evnen til nøje at undersøge et emne ud fra flere perspektiver med kritisk tænkning færdigheder. De vil sandsynligvis kunne præsentere effektive forskningsrapporter til administrative organer, og de kan ofte give professionelt input til en række læseplaner. Disse færdigheder går langt i at skabe en velafrundet kandidat, der er konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet.

Flere faktorer kan påvirke prisen på dette uddannelsesprogram. Online kurser er generelt billigere end fuldtidsopholdskurser. Det kan være bedst at rådføre sig med hver institution for at bestemme de faktiske udgifter.

Kandidater fra en kandidat i uddannelsespraksis kan finde arbejde på en række områder. Regering, nonprofit grupper, uddannelsesinstitutioner, sundheds- og socialhjælp udbydere og kunst organisationer kan være frugtbare områder for en person, der har gennemført dette program. Kandidater er ofte ansat som lærere, instruktører, vejledere, pensum direktører, pædagogiske konsulenter og rådgivere til organisationer. De kunne også arbejde som fundraisers eller forfattere til uddannelsesforretninger.

Programmer i uddannelsespraksis på kandidatniveau kan tilbydes hos mange institutioner over hele kloden, med online muligheder konstant stigende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.