Keystone logo

72 Kandidat Programmer i Uddannelsespsykologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Uddannelsespsykologi
Studieområde
  • Uddannelse (72)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Uddannelsespsykologi

Når man forfølger et kandidatuddannelse, skal de forberede sig på intense kurser og strenge forskningsprojekter. Graden af ​​disse programmer tilskud anses generelt højere end bachelor og lavere end doktorale legitimationsoplysninger.

Uddannelsens psykologi er studiet af, hvordan mennesker opfører sig og tænker, mens de lærer. Hvad er en kandidat i uddannelsespsykologi? Lærere, der ønsker at opnå professionel troværdighed, tilmelder ofte sig i disse programmer som en fortsættelse af psykologi bachelorstudier. Et fælles mål blandt mange kandidatuddannelser i uddannelsess psykologi er at give de oplysninger og færdigheder, der er nødvendige for at udføre kritiske vurderinger af læringsprocesser. Dette opnås gennem en omhyggelig undersøgelse af de forskellige faktorer, der påvirker erhvervelsen af ​​viden gennem klasser som biologi, sprogopkøb og sociologi i familien.

Der er mange fordele ved forståelsen af ​​psykologi, men en dybere forståelse for og medfølelse for andre er et af de mest nyttige i det personlige og professionelle liv. Uddannelsespsykologi kan især hjælpe med at fremskynde ens egne læringsprocesser. Derudover er gruppen af ​​entusiastiske jævnaldrende, der er erhvervet i mange kandidatuddannelser, ofte en kilde til støtte gennem hele kandidatets liv.

Omkostningerne forbundet med uddannelsesgrader varierer fra den ene institution til den anden. Det er ofte bedst at henvise direkte til de oplysninger, der udgives af hver skole.

Børnepasningsfaciliteter bruger ofte uddannelsespsykologer, især dem, der sørger for programdeltagere med begrænset kommunikationskapacitet. Opgaverne i denne omsorgsposition kan omfatte tilbagemelding til forældre, forvaltning af læringssessioner og udvikling af aktivitetsplaner. Offentlige og private skoler søger også ofte efter kandidater af uddannelses- og psykologi programmer til at tjene som lærer coacher eller lærere. Rådgivere kan hjælpe eleverne ved at identificere hindringer og udvikle personlige løsninger. Lærere med viden om psykologi kan være veludstyrede til at forvalte et klasseværelse, udvikle læringsstrategier og selvfølgelig lære psykologi til eleverne.

Uddannelsespsykologi programmer er ofte det første skridt i retning af en tilfredsstillende fremtid. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.