Keystone logo

2 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Park- og rekreationsledelse Udendørs ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Park- og rekreationsledelse
  • Udendørs ledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Park- og rekreationsledelse Udendørs ledelse

En kandidatgrad kræver normalt overalt fra et til tre års studier efter at en studerende har opnået en bachelorgrad. Programmer kan enten have en professionel eller et forskningsfokus. De er tilgængelige i næsten ethvert fagområde.

Hvad er en kandidat i lederskab? Denne videregående uddannelse underviser i ledelsesevner til udendørspædagoger og eventyrsøgere. Studerende kan lære at lette udendørs oplevelser og udvikle overlevelsesevner. De fleste programmer tilbyder kurser, der tager eleverne udenfor, hvor de arbejder med små grupper, gennemfører forskning og deltager i diskussionerne i klassen. Studerende kan tage kurser i erfaringsundervisningsteori og -filosofi, ledelsesprincipper og -praksis, gruppebehandling og -tilpasning, vildmarksmedicin, miljøforvaltning og etik. Denne grad har tendens til at tiltrække udendørs entusiaster af alle slags.

Folk i disse programmer kan udvikle mange interessante færdigheder. De bliver ofte dygtige i ørkenmedicin, som ville forberede dem til at bruge begrænsede ressourcer til at håndtere akutmedicinske situationer. Studerende kan også lære at lede og lytte.

En master i udendørs lederskab er kun tilgængelig på bestemte universiteter. Kurser kan variere meget afhængigt af programmet. På grund af dette opfordres eleverne til at kontakte skolen efter eget valg for at få oplysninger om omkostninger.

Der er spændende muligheder for nogen med en kandidatgrad i udendørs lederskab. Studerende lærer normalt værdifulde forskningsfærdigheder, der giver dem mulighed for at bidrage til kendskabet til viden omkring udendørs eventyr. De får et unikt kvalifikationssæt, der forbereder dem til et overraskende stort antal jobmuligheder, på trods af nicheprogrammets fokus. Kandidater kan finde sig kvalificeret til interessante stillinger, som overlevelses instruktør, eventyrfotograf og forfatter, naturressource manager, rekreative programmør, rekreative superintendent eller gymnasium udendørs programmerer.

En kandidat i udendørs lederskab er en særlig grad, der kun tilbydes på udvalgte universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.