Keystone logo

2 Kandidat Programmer i Udendørs sport 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsstudier
  • Udendørs sport
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Programmer i Udendørs sport

En kandidatgrad er et program for studerende, der har en bachelorgrad og ønsker at få en dybere forståelse af emnet, de vælger. Disse grader giver eleverne mulighed for at undersøge det valgte emne og forfølge ledelsesniveauer inden for branchen.

Hvad er en Master i udendørs sport? Studerende, der ikke elsker mere end at være udendørs og dele deres lidenskab med andre, kan grundigt nyde at tjene en mester i udendørs sport. Studerende kan tage kurser om bevaring, undervisning i udendørs, specifikke udendørs sport og meget mere. Sådanne kurser forbereder typisk eleverne til at designe og implementere programmer for naturelskere. Det tager eleverne i to år at færdiggøre en kandidatuddannelse i udendørs sport.

Ved at tjene en mester i udendørs sport kan eleverne mestre alle former for udendørsaktiviteter, som de kan nyde i fritiden såvel som i deres karriere. Desuden kan eleverne lære at uddanne forskellige grupper af mennesker. Kandidater forlader også typisk med større forståelse for og påskønnelse for den naturlige verden.

En master i udendørs sport kan koste forskellige beløb for hver elev. Folk, der overvejer at påbegynde et sådant eventyr, bør gennemgå hver skoles undervisningssatser og deres placeringer for at bestemme programmets omkostninger.

Denne uddannelse er perfekt til folk, der ønsker at tilbringe deres karriere i det store udendørs. Kandidater, der vælger en specialisering i uddannelse, kan blive lejrledere for traditionelle sommerlejre. National og statslige parker ansætter ofte kandidater med en mester i udendørs sport for at være park rangers. Desuden kan kandidater fortsætte med at lede eventyr for voksne, såsom vandreture og kajakronder. Uanset karrierebanen bruger disse fagfolk ofte meget af deres job under en åben himmel.

Uanset om eleverne ønsker at studere i deres lokalsamfund eller et helt andet land, er der sandsynligvis at være en Master i Outdoor Sports-program for dem. Desuden vælger nogle studerende en online-mulighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.