Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Udviklingsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Udviklingsledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (22)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Udviklingsledelse

  Efter færdiggørelsen af ​​en bachelorgrad er forfølgelsen af ​​en kandidatgrad ideel til højere uddannelse og uddannelse på et bestemt område. Mange karriere og overordnede stillinger kræver færdiggørelse af en kandidatgrad.

  Studerende interesseret i socialpolitik kan undre sig over, hvad der er en Master i Udvikling Management. Denne grad forbereder kandidater til at lede organisationer og institutioner inden for udvikling og offentlig politik. Emner for studie kan omfatte finansiering og forskning, projektplanlægning, menneskelige ressourcer, bæredygtighed, international økonomi og ledelse. Mange kurser indeholder også grundlæggende instruktion om operationel teori om hvordan udviklingsarbejde lykkes i bredere globale sammenhænge. Nogle programmer har forudsætningskurser, der skal udfyldes for at sikre denne grundlæggende viden.

  Graduate programmer i udviklingsledelse giver mange praktiske færdigheder til studerende. En primær færdighed er evnen til at analysere og kritisk evaluere social og økonomisk politik. Andre færdigheder omfatter forskning, ledelse og ledelsesstrategier.

  Sådanne programmer tager normalt mindst 12 måneder at gennemføre, og nogle spænder over to år. Nogle universiteter tilbyder masteruddannelser i udviklingsledelse på deltid.

  En kandidat i udviklingsledelse kan føre til karriere med en række institutioner. Kandidater kan finde job som rådgivere, konsulenter eller mikrofinansspecialister, for eksempel at arbejde med offentlige, private og ikke-for-profit-agenturer. Disse kan omfatte banker, regeringer, internationale organer som FN eller Verdensbanken, NGO'er, sociale iværksætterorganisationer, religiøse missionærer og lignende. Ved at anvende teori og praksis arbejder udviklingsforvaltere for at opnå en bæredygtig succes i gennemførelsen af ​​den offentlige orden og sociale initiativer for at forbedre trivsel for mennesker og planeten. Mange kandidatprogrammer omfatter netværk og karrierebygning som en del af deres læseplan, så eleverne har gode forbindelser til at sikre beskæftigelse efter færdiggørelsen.

  Med den internationale rolle i denne grad tilbydes programmer over hele verden. Nogle kan være tilgængelige som online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.