Keystone logo

10 Kandidat Programmer i Handelsstudier Underholdningsbranchen 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Handelsstudier
 • Underholdningsbranchen
Studieområde
 • Handelsstudier (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Handelsstudier Underholdningsbranchen

  En kandidatgrad får typisk studerende forude stille sagkyndig niveau færdigheder til at gælde for deres valgte karriere felter. Denne avancerede grad tager normalt mellem en og tre år at gennemføre, og den yderligere ekspertise opnået gennem programmet åbner generelt flere jobmuligheder og positioner højere myndighed.

  Hvad er en Master i Entertainment Business? Denne grad lærer den kommercielle side af massemedier og underholdning. Studerende vil typisk lære at identificere underholdning tendenser og hvordan man planlægger store produktioner til at opfylde deadlines. Studerende vil også normalt være involveret i at arbejde med teams til at organisere fester og messer. At lære at udvikle en solid forretningsplan er generelt et centralt aspekt af kursusaktiviteter. Graden kan forberede kandidater til at blive en leder inden for områder som film, tv, underholdningsarrangementer og musik.

  Studerende, der forfølger en Master i Underholdning virksomhed har mulighed for at lære hemmelighederne ved at skabe en succesfuld virksomhed. Studerende ofte er i stand til at opbygge vitale networking muligheder med underholdningsindustri chefer og ledere, så de studerende til at følge vigtige job fører, samtidig lærer kritiske kommunikationsevner.

  Omkostningerne ved denne type grad kan variere meget afhængigt af, hvor skolen er placeret, hvor prestigefyldte programmet eller skole er og andre faktorer. Det er altid klogt at forskning omkostninger og finansiering før anvendelse.

  Med en Master i Underholdning Forretning, kandidater er normalt i høj efterspørgsel i produktions- og kommunikationsafdelinger, og de kan udvikle sig til en generel manager stilling. Ofte kandidater bruger deres evner og netværk til at udvikle deres egen virksomhed ved hjælp af en virksomhed til forbruger eller virksomhed til forretningsmodel.At blive et talent agent for skuespil, sang eller selv professionelle sportsstjerner er også en levedygtig avenue for mange, der fuldføre dette program.

  Underholdningsindustrien har brug for folk, der brænder, men organiseret. Hvis du er interesseret i en videregående uddannelse på dette område, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.