Keystone logo

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Humaniora
 • Filosofi
 • Værditeori
Studieområde
 • Humaniora (2)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

2 Kandidat Programmer i Værditeori 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Værditeori

  Efter at have opnået en bachelorgrad, kan du vælge at fortsætte med at studere dit emne i en kandidats program. En kandidatgrad tager normalt to år, afhængigt af hvor mange kurser du tager på en gang, og om du går i skole i løbet af sommeren.

  Mere specifikt, hvad er en Master i Value Theory? Denne grad studerer, hvordan forskellige stater interagerer i international skala, med fokus på hvordan stater kan nå deres mål på en human måde. To måder, som dette program kan afvige, er at forstå, hvordan man løser konflikter mellem stater eller hvordan man forhindrer sådanne konflikter i første omgang. Nogle kurser på dette område omfatter internationale finans og fremmedsprog.

  Dette program kan lære dig mange værdifulde færdigheder, herunder konfliktløsning, organisation og kulturel følsomhed. Konfliktløsning og kulturel følsomhed kan hjælpe dig med at interagere i nye eller vanskelige situationer, mens organisationen er en færdighed, du kan anvende til alle aspekter af dit liv.

  For at beregne din forventede pris for en kandidatgrad skal du overveje registreringsgebyrer og online kursus muligheder. Hvis du skal flytte, kan dine leveomkostninger ændre sig, så det er et andet datapunkt, der skal medtages i din analyse. Højere grader tilbyder ofte stipendier, så se efter eventuelle tilgængelige i dit felt.

  En værdi teori kandidatgrad kan forberede dig til flere job. Et område du kan søge arbejde er i offentlige job. Offentlige organer har ofte brug for en person, der kan navigere i de siddende modstridende ønsker i internationale stater. Hvis du fokuserer på værdisiden af ​​dette felt, så søg efter jobs inden for internationale virksomheder. Kendskab til flere kulturer er også nyttigt for et job inden for uddannelse.

  Dette studieområde findes hos mange universiteter over hele kloden. Hvis du kan fuldføre din uddannelse online, åbner det flere muligheder for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.