Keystone logo

19 Kandidat Programmer i Energistudier Energiteknologi Vedvarende energiteknik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Energistudier
  • Energiteknologi
  • Vedvarende energiteknik
Studieområde
  • Energistudier (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Energistudier Energiteknologi Vedvarende energiteknik

Typisk tager en kandidatgrad et til tre års dedikeret postgraduate studie at fuldføre. Nogle programmer kræver, at eleverne tager en omfattende eksamen eller skriver en afhandling sammen med at opfylde en vis mængde kredit timer.

Hvad er en Master i Renewable Energy Engineering? Det er undersøgelsen af ​​de tværfaglige færdigheder, der er nødvendige for at designe, optimere og evaluere den tekniske og økonomiske levedygtighed af vedvarende energikilder og ordninger. Normalt nyder matematik, naturvidenskab og ingeniørstuderende med særlig interesse i vedvarende energi at forfølge en postgraduatgrad inden for vedvarende energiteknik. Mens de er indskrevet i et sådant program, kan eleverne finde sig i kurser som dynamik i flydende energi enheder, risiko og pålidelighedsteknologi, teknologihåndtering, strukturel integritet og beregningsfluid dynamik for vedvarende energi.

Mange kandidater udvikler selvstændige læringsevner, der er nødvendige for fortsat professionel forbedring og opnåelse af nye færdigheder på højeste niveau. Studerende kan blive pålagt at konfrontere nogle af verdens største udfordringer i dag. De kan lære at undersøge og analysere store mængder information og udvikle innovative ideer til at løse disse problemer. Disse færdigheder giver kandidater mulighed for at fungere på et højt niveau i samfundet.

Når det kommer til ph.d.-grader, kan omkostningerne variere afhængigt af programmet og universitetet. Enkeltpersoner bør gøre forskning, når de søger et passende studieforløb. Adgangskontoret kan give mere information om omkostningerne ved deltagelse.

En bred vifte af beskæftigelsesmuligheder kan forventes i hele verden, da virksomhederne er incitiveret til at søge og udvikle fornyelige substitutter for nuværende fossile brændstofteknologier. Fordi de fleste programmer forbereder eleverne til karriere inden for ingeniørvidenskab generelt og især vedvarende energibranchen, har individer normalt viden og færdigheder til at kvalificere sig til en lang række job. Kandidater kan finde beskæftigelse som feltingeniører, energirevisorer, planteingeniører, vedvarende energi planlæggere for lokale og statslige regeringer eller vedvarende energisystem integratorer til boliger og virksomheder.

Vedvarende energi ingeniørprogrammer er tilgængelige på universiteter over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.