Keystone logo

7 Kandidat Programmer i Humaniora Historie Verdenshistorie 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Historie
  • Verdenshistorie
Studieområde
  • Humaniora (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Historie Verdenshistorie

For at forfølge en kandidatgrad skal man allerede have en bachelorgrad. Et kandidatuddannelse er en måde for studerende at fremme deres viden om et valgt studieområde og for at udvide deres karrieremuligheder.

Hvad er en mester i verdenshistorien? En kandidat i dette fagområde tager normalt to år at afslutte og består af en uddannelse i postkolonial historie, politik, global socialhistorie og / eller kulturhistorie. En person, der forfølger en grad på dette område, kan få en dybere forståelse af religion, mennesker, ideer og objekter, samt undersøge, hvordan hver af disse begreber interagerer med hinanden. Kurser kan lægge stor vægt på magt, religion, følelser og sociale relationer i hver kultur.

En kandidat med en grad i verdenshistorien kan udvikle mange værdifulde færdigheder og træk, herunder evnen til at træffe velinformerede konklusioner baseret på en dyb forståelse af et forsket emne. Studerende på dette område har en tendens til at være mere kritiske over informationer til dem, men mere medfølende og forståelse for andre. Hvert af disse træk kan tjene enkeltpersoner godt i alle aspekter af deres liv.

Udgifterne til en kandidatgrad varierer betydeligt og hænger sammen med en række faktorer. Hvor eleverne bor, uanset om de tager deres kurser online eller i klasseværelset, og hvor længe er varigheden af ​​et program, kan det påvirke den endelige pris.

Kandidater fra dette felt har en tendens til at finde, at de gør det godt ved at oprette deres egen forskning som ph.d.-studerende. Men de, der ikke ønsker at fortsætte i skole, kan også finde succes hos forskningsinstitutter som forskere, akademiske institutioner som lærere og professorer, museer som arveksperter og statslige myndigheder som diplomater. Personer kan også kvalificere sig til karriere i journalistik, skrivning og markedsføring.

Mange universiteter har et kandidatuddannelse i global historie, med et antal tilbud online kurser for nemhed og bekvemmelighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.