Keystone logo

73 Kandidat Programmer i Generelle studier Videnskabsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Generelle studier
  • Videnskabsstudier
Studieområde
  • Generelle studier (73)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Generelle studier Videnskabsstudier

Personer, der ønsker at fremme deres uddannelse ud over baccalaureat niveau, kan vælge at forfølge en kandidatgrad. En kandidatgrad er en forløb for ph.d.-studier og er ofte påkrævet for højere positioner, kampagner eller rejser.

Hvad er en Master i Science Studies? Denne type uddannelsesprogram giver typisk eleverne mulighed for at vælge kurser, der svarer til deres personlige interesser og karrieremål. Programmer har ofte kurser, der fokuserer på en række videnskabelige discipliner, såsom psykologi, jordvidenskab, ingeniørvidenskab, kemi, biologi, datalogi og fysik. Prospektive studerende kan finde denne type uddannelsesprogram tiltrækkende, fordi det har tendens til at være mindre forskningsintensive end andre kandidatledere. De fleste af disse uddannelser kan afsluttes om to til tre år.

Ved at opnå en kandidat i naturvidenskabsstudier kan eleverne skaffe sig færdigheder, der holder værdi både personligt og professionelt og producerer højere lønninger, bedre arbejdsvilkår og flere muligheder. Udover at udvikle analytiske forskningsfærdigheder forbedrer eleverne deres interpersonelle kommunikationsevner og evne til at organisere og prioritere opgaver.

Udgifterne til at forfølge en kandidatuddannelse er forskellige ved hver institution. Studerende kan kontrollere omkostningerne ved at kontakte adgangskontorer på de enkelte skoler.

Arbejdsmarkedet for karriere inden for videnskabsrelaterede områder kan være meget konkurrencedygtig. At tjene en Master i Science Studies grad kan give ansøgere en fordel over dem uden avancerede grader. Kandidater kan være kvalificeret til at udfylde stillinger som dataanalytikere, elektroingeniører, softwareudviklere, projektledere, konsulenter eller politikanalytikere. Kandidater kan også vælge at gå ind i den akademiske verden og blive biologi forskere eller laboratorie direktører.

Universiteter og universiteter over hele verden tilbyder typisk Master of Science Studies programmer, og online-muligheder kan være tilgængelige. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.