Keystone logo

16 Kandidat Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Vinhandel 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
  • Vinhandel
Studieområde
  • Fødevarestudier (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Vinhandel

En kandidatuddannelse er en akademisk grad tillagt ved gymnasier og universiteter efter afslutningen af ​​undersøgelser, der viser beherskelse af en professionel praksis område eller særlige fagområde. Denne grad kræver højere niveau færdigheder i analyse, kritisk evaluering, erhvervsmæssig anvendelse, og kritisk tænkning. Graden er typisk gives inden for humaniora, samfundsvidenskab, kunst, sygepleje, teologi, filosofi, eller museum undersøgelser.

Hvad er en Master i Wine Business? En Master i vinbranchen udforsker den viden, færdigheder og strategier, der er nødvendige for at opnå resultater i den globale vinindustri. Studerende studere vin markedsudvikling for intern handel og global, og blive velbevandret og uddannet i vin produktion og salg. Målet med denne grad er at uddanne de studerende til at blive dygtige vin erhvervsfolk.De kursusaktiviteter kan omfatte emner relateret til den internationale vin økonomi, vinindustrien, logistik og indkøb, forhandlinger, ønologi og vinsmagning.

Kandidater med en Master i vin Business-gevinst indsigt i forretningsområder som brand-strategi, fusioner og overtagelser, forbrugeradfærd, medier, public relations, udenlandske marked udvikling og ledelse. Fordi vinindustrien har et verdensomspændende rækkevidde, kandidater har en stærk bevidsthed om internationale relationer og forretning. De har også udvikle stærke kommunikationsevner, som tillader dem at dele og undervise i deres vin viden til andre.

Udgifterne til en kandidatgrad varierer, afhængigt af den uddannelsesinstitution, det land undersøgelsen, og den tid og de enheder, der kræves til programmet. Hvis du vil vide mere, skal du kontakte indlæggelser kontor og spørge om uddannelsen og dens omkostninger.

Karrieremuligheder i vinbranchen er stærke og lønninger er gode.Nogle mulige erhverv relateret til denne grad omfatter regionale eksportchef, produktchef, marketingchef, kommunikationschef, vin direktør og handel manager.

Udnyt de uddannelsesmæssige muligheder online, uanset hvor du bor. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.