Keystone logo

12 Kandidat Programmer i Uddannelse Voksenuddannelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Uddannelse
 • Voksenuddannelse
Studieområde
 • Uddannelse (12)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Uddannelse Voksenuddannelse

  Studerende, der ønsker at forfølge deres studier efter at have modtaget en bachelorgrad, kan tilmelde sig en kandidatuddannelse. Et kandidatuddannelse sigter mod at give højt niveau instruktion fra eksperter og lærde til den studerende, hvilket resulterer i beherskelse af et fagområde.

  Hvad er en kandidat i voksenuddannelse? Dette program dækker typisk det store område at uddanne voksne på alle niveauer. Klassearbejde, seminarer, foredrag, forskning og feltarbejde kan bruges til at øge en studerendes viden om læringsinstitutioner og de voksne evner. Specialiseringer inden for denne kandidatgrad kan omfatte læsefærdigheder, fællesskabsudvikling og industriel træning og udvikling. Vurdering af læringsmiljøer og institutioner med det formål at forbedre dem er ofte en del af dette program.

  Blandt de mest værdifulde fordele ved dette program er udviklingen af ​​kritiske tænkningskompetencer på alle områder af livet. I det faglige område opnår kandidater ofte interpersonelle færdigheder, og de kan udvikle viden til at oprette operative læseplaner, der begge giver mulighed for flere jobmuligheder og højere lønninger.

  Omkostningerne ved dette program afhænger af en række faktorer: hvor programmet ligger, hvis det er en online eller en murstenmørtelinstitution, og hvor meget økonomisk støtte er til rådighed. Studerende skal sammenligne og kontrast fordelene og ulemperne ved alle muligheder.

  Kandidater fra en kandidat i voksenuddannelse er ofte efterspurgt på tværs af uddannelseskarriere. Stillinger i uddannelse som lærere, administratorer og ledere er normalt nødvendige i næsten alle lande i verden. Der er også mulighed for at arbejde som lærer eller lærer for virksomheder, hvor det er vigtigt at give medarbejdere kritisk information. Området for vejledning voksne på alle områder af læring er også et rigt område for kandidater.

  En kandidat i voksenuddannelse er et populært felt og kan tilbydes gennem mange universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.