Keystone logo

17 Kandidat Programmer i Biovidenskab Zoologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Zoologi
Studieområde
  • Biovidenskab (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Biovidenskab Zoologi

En kandidatuddannelse er en videregående uddannelse, der gennemføres efter eksamen fra en bacheloruddannelse. Det er en måde at differentiere studerende fra deres jævnaldrende, der kan have tilsvarende kvalifikationer, men kun har en bachelor uddannelse. En Master i Zoologi / Heste fokuserer på alt vedrørende dyr og forbereder de studerende til en bred vifte af karrieremuligheder.

Hvad er en Master i Zoologi / Veterinær Sciences? Denne grad er et godt valg for dem, der bekymrer sig om sundhed og funktion af alle typer af dyr. Typiske programmer omfatter kurser i profil områder som dyr til følgesvend og sport, husdyr, dyrs adfærd, bolig og velfærd, dyrehold og ernæring, dyresundhed og medicin, og animalske genetik og avl. De fleste programmer vil arbejde med hunde, katte, heste, oksekød og malkekvæg, får, svin, rensdyr, fjerkræ og geder, selv om visse kurser kan fokusere på andre arter.

Optjening en Master i Zoologi / Heste er gavnligt på flere måder. Det giver kandidater en konkurrencemæssig fordel og forbedrer deres indtjeningspotentiale. Det giver dem også med både faglige og personlige kompetencer, der kan bruges hele livet, såsom at analysere og løse problemer og overvejer behovene hos både dyr og samfundet.

Der er mange internationale universiteter, der tilbyder mulighed for at tjene en Master i Zoologi / Heste. Fordi hvert program varierer i varighed og specifikke kurser, omkostningerne varierer også. Når du indsnævre din søgning, så ring til skolen direkte for at finde ud af, hvad omkostningerne er involveret.

Der er mange karrierer til rådighed for dem med en Master i Zoologi / Heste. Kandidater er forberedt til en karriere inden for forskning i mange områder. De kan også arbejde i evaluering, rådgivning, produktudvikling, undervisning og journalistik.

Hvis tjene en grad online er at foretrække, tjekke med din skole for at se, hvad der tilbydes. Mange programmer tilbyder remote læring for nogle eller alle af kurserne. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.