Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 MSc i Økonometri 2023

11 MSc Programmer i Økonometri 2023

Oversigt

For studerende, der er på udkig efter en udfordrende og givende måde at fremme deres uddannelse efter endt uddannelse, en Master of Science (MSc) grad giver store muligheder for at udvide viden inden for videnskab, teknologi, teknik, økonomi, økonomi og meget mere. At tage sig tid til at fuldføre kandidatkurser kan give væsentlige resultater til at åbne dørene for fremtidige karriere.

Hvad er en MSc i økonometri? Klasser dykke ned i både matematisk økonomi, der studerer matematisk modellering af markedets begivenheder, og økonometri, som fokuserer på statistisk modellering. Eleverne lærer at analysere både mikroøkonomi og makroøkonomi. Efter at have afsluttet de centrale klasser til at opbygge et solidt fundament, gå studerende om at specialisere sig i økonometri, finansiel økonometri, matematiske økonometri, eller en kombination af disse.

Efter endt grad, de studerende har de nødvendige færdigheder til at læse store økonomiske publikationer og tidsskrifter, samt anvende forskellige økonomiske og finansieringsmodeller ved hjælp af moderne softwareteknologi. Folk få en større forståelse af nutidige økonomiske spørgsmål og hvordan man analyserer dem i den virkelige verden situationer, som hjælper dem med at være dygtige i deres karriere.

Omkostningerne kan have en stor indvirkning på, hvad skole studerende skal deltage. Prisen på post for en økonometri programændringer baseret på universitetet og dets placering. Stimer af interesse bør kontaktes for specifikke oplysninger om omkostningerne.

Mange mennesker, der afslutter kandidatuddannelsen finde job i en række forskellige områder. De kan arbejde for planlægning bureauer eller offentlige institutioner som økonomisk-politiske forskere.Andre opnå karriere i den finansielle sektor, der arbejder under investeringsbanker og forsikringsselskaber. Grad indehavere kan også være konsulenter eller få en position i computeren industrien.

For travlt til at deltage i stillingen grad skole? Tænk igen. Online klasser giver en glimrende måde at afslutte en kandidatuddannelse på dine egne betingelser. At komme i gang, ser gennem universitetets programoversigter på vores database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Økonomi
  • Økonometri
Studieområde
  • Økonomi (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat