Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 15 MSc i Økonomisk politik 2023

15 MSc Programmer i Økonomisk politik 2023

Oversigt

Regeringerne påvirker det økonomiske område på forskellige måder. De satte de offentlige budgetter, påvirker pengemængden, og bestemme afgiftsniveauet. Med en kandidatuddannelse i den økonomiske politik, studerende lærer at anerkende betydningen af ​​statslige tiltag og analysere forskellige aspekter af det økonomiske område.

Hvad er en MSc i økonomisk politik? Det primære formål med programmet er at lære de studerende, hvordan man anvender økonomiske teorier til analysen, formulering og evaluering af offentlige politikker. Gennem deres kurser, de studerende får undervisning i kvantitativ og økonomisk analyse. Nogle af de emner, der i programmet omfatter makroøkonomisk teori, mikroøkonomisk teori, økonomisk statistik, og anvendt økonometri. Efter at have afsluttet programmet, forventes den studerende at have opnået en dybdegående forståelse af de aktuelle økonomiske problemer og spørgsmål i hele verden.

De fleste af de problemer, der gennemsyrer dagens verden har en økonomisk komponent.Økonomer bruge forskellige værktøjer til at studere en bred vifte af offentlige politiske spørgsmål. Ved at tilmelde dig i et program, de studerende udvikler deres problemløsning færdigheder og få indsigt i mange aspekter af det globale økonomiske system.

Afhængigt af skolen, programmer tager cirka et til to år at gennemføre. Udgifterne til undervisning varierer fra skole til skole, og de studerende bør kontakte deres kollegium for mere information om omkostningerne ved tilmelding.

Efter at have afsluttet en økonomisk politik program, er de studerende udstyret med en bred vifte af færdigheder, og de har en vifte af karrieremuligheder åbne for dem. Mange studerende vælger at arbejde i regeringen, erhvervslivet, eller uddannelse. Nogle af de mest almindelige karrierer for kandidater omfatter økonomisk analyse, økonomistyring, og politiske analyser. De færdigheder, du får fra programmet kan anvendes til en bred vifte af karriereforløb, og der er mange arbejdsgivere, der værdsætter en uddannelsesmæssig baggrund i økonomi.

Mange skoler i hele verden byder grader i den økonomiske politik, og online kurser er tilgængelige som godt. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Økonomi
  • Økonomisk politik
Studieområde
  • Økonomi (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat