Keystone logo

11 MSc Programmer i Biovidenskab Agronomi Agronomi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Biovidenskab
  • Agronomi
  • Agronomi
Studieområde
  • Biovidenskab (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Biovidenskab Agronomi Agronomi

En Master of Science er normalt en-eller to-årig uddannelse giver eleverne mulighed for at intenst fokusere på et område af undersøgelsen. Studerende kan deltage i feltarbejde, laboratorieforsøg, eller originale forskningsprojekter ud over klasseværelset læring. Nogle kandidatuddannelser kræver et speciale inden graden overdrages.

Hvad er en MSc i Agricultural Science? Det er et studium, der normalt giver en generel viden base i anlæg og skadedyrsbekæmpelse, miljøvidenskab, fødevaresikkerhed, uddannelse og lederskab. En kandidatgrad i jordbrugsvidenskab kan ofte være enten en generel undersøgelse af landbrugsprodukter emner eller være skræddersyet til en studerendes særlige interesse. Studerende kan være i stand til at specialisere sig yderligere med kurser i avancerede emner såsom biosikkerhed og bioteknologi. Jordbrugsvidenskab grader er meget tværfagligt og kan tilpasses, hvilket afspejler de komplekse og skiftende behov moderne landbrug.

Graden giver normalt studerende med den viden er nødvendig for at fremme deres landbrug eller uddannelsesmæssige karriere i deres subspecialty. Opnåelse en mester 's ofte forbedrer jobmuligheder ved at åbne nye positioner eller muligheder for forfremmelse.

Prisen på undervisning for en kandidatuddannelse i jordbrugsvidenskab kan være helt anderledes afhængigt af placeringen af ​​skolen, og om programmet indeholder online kurser eller ej. Kommende studerende bør gøre deres forskning grundigt, før du vælger et program.

En studerende med en kandidatgrad i jordbrugsvidenskab kunne arbejde i en akademisk, industriel eller regering forskerstilling med fokus på alt fra gartneri til jord videnskab til fødevareteknologi. De kan også finde beskæftigelse i branchen landbrug som landmand eller iværksætter. Andre muligheder omfatter arbejde som pædagog eller tage en politisk holdning relateret til bekymringer landbruget.

Med så mange grad programmer tilgængelige, kan søgeprocessen virke overvældende, men det behøver ikke at være. For at begynde at forske det ideelle program til dit behov, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.