Keystone logo

49 MSc Programmer i Naturvidenskaber Matematik Anvendt matematik 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Naturvidenskaber
  • Matematik
  • Anvendt matematik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (49)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Naturvidenskaber Matematik Anvendt matematik

En cand.merc. Eller MSc er generelt en toårig avanceret grad, der tjener som opfølgning på en bachelor of science. Denne avancerede grad, der tilbydes i mange lande, fokuserer typisk på studier i naturvidenskab, i modsætning til en Master of Arts.

Hvad er en MSc i anvendt matematik? Anvendt matematik er en bestemt gren af ​​matematik, der beskæftiger sig med praktiske metoder, da de anvendes på specifikke felter. Studerende, der forfølger denne grad, kan forvente at studere emner som matematik relaterer til områder, der er så forskellige som datalogi, industri, erhvervslivet, teknik og videnskab. Du kan også lære at anvende matematiske principper på praktiske problemer ved at studere og formulere matematiske modeller, der svarer til spørgsmål vedrørende økonomi, spilteori og andre områder.

En MSc i anvendt matematik kan være nyttig, fordi du går ud over teoretisk arbejde i matematik og udforske virkelige applikationer, forstå hvordan matematik påvirker vores liv. Udover at lære principper som statistisk analyse, kan du forvente at udvide dine problemløsning og organisatoriske færdigheder, alle vigtige for fremtidige karriere og i livet.

Som med enhver akademisk grad kan de økonomiske omkostninger ved en MSc i anvendt matematik variere meget fra program til program. Som du undersøger bestemte programmer, er omkostningerne bestemt en faktor at overveje.

En fordel ved en MSc i Anvendt Matematik er, at det kan åbne en lang række karrieremuligheder. Med denne grad kan du finde et job som computerforsker, statistiker, driftsleder eller matematisk økonom. Fordi anvendt matematik er meget en praktisk undersøgelse, kan den supplere karriere fra ingeniører, kemikere, biologer og laboratorieforskere.

Der er en række institutioner, der tilbyder en MSc i Anvendt Matematik, så du har mange programmer, hvorfra du kan vælge. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.