Keystone logo

4 MSc Programmer i Administrationsstudier MBA Arbejdsrelationer 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Administrationsstudier
  • MBA
  • Arbejdsrelationer
Studieområde
  • Administrationsstudier (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MSc Programmer i Administrationsstudier MBA Arbejdsrelationer

En Master of Science eller MSc, er en internationalt anerkendt akademisk postgraduate præstation skænket dem, der afslutter forudbestemte kursusaktiviteter i en given science-relateret område. Nogle deltagere tager disse programmer til at udvide deres beskæftigelsesmuligheder, mens andre tager dem som et middel til at forfølge en højere akademisk betegnelse ned linjen.

Lige hvad er en MSc i arbejdsmarkedsforhold? Denne omfattende studium forbereder deltagerne til en bred vifte af lukrative stillinger og omfatter omhyggelig gennemgang og udvikling af en lang række emner og færdigheder, som er ønskeligt at nutidens globale virksomheder. Studerende i disse programmer bør forvente nøje gennemgang af spørgsmål vedrørende personalegoder og kompensation, etik og beskæftigelse og arbejdsmarkedslovgivning samt en oversigt over fælles bemanding, uddannelse og udvikling teknikker af interesse for nutidens arbejdsgivere.

Studerende, der fuldføre en Master of Science i arbejdsmarkedsforhold generelt klar til at tage et udvalg af højt betalte, øverste stillinger på tværs af en række globale industrier. Kandidatuddannelser indehavere er ofte i stand til at lede en højere løn end, og er ofte ansat i, dem med mindre akademiske grader.

Der er betydelig variation i omkostningerne ved at opnå en Master of Science i arbejdsmarkedsforhold. Eleverne opfordres til at rådføre sig med hver enkelt potentiel skole af interesse for nuværende undervisning priser.

En Master i arbejdsmarkedsforhold forbereder kandidater til arbejde inden for en lang række internationale organisationer og virksomheder. Mange kandidater forfølge øverste niveau stillinger som HR ledelsen erstatning og ydelser ledere eller som uddannelse og udvikling specialister. Andre går på at arbejde i juridiske kapaciteter som voldgiftsmænd, mæglere eller kontrakt forhandlere.Andre endnu bruge kandidatgrad som springbræt mod en højere akademisk grad.

Der er interesseret i at tjene en videregående uddannelse i den voksende inden for ansættelsesforhold bør gennemgå de mange uddannelsesmuligheder til rådighed over hele verden gennem vores database. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.