Keystone logo

12 MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi Arbejdssikkerhed og -sundhed 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Ingeniørvidenskab
  • Sikkerhedsteknologi
  • Arbejdssikkerhed og -sundhed
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi Arbejdssikkerhed og -sundhed

Som en ph.d.-grad opnået efter et eller to års studier viser en kandidatuddannelse, at en studerende besidder specialiseret viden i en matematisk eller videnskabelig disciplin. Denne type grad, som ofte forkortes til MSc, kræver normalt, at den studerende gennemfører og forsvarer et afhandlingsprojekt.

Hvad er en MSc i Erhvervssikkerhed og Sundhed? Det er et uddannelsesprogram, der træner forskere til at blive eksperter inden for industrisikkerhed. Dette praktiske område vedrører udviklingen og opretholdelsen af ​​sikkerhedsstandarder på arbejdspladsen og derved beskytter medarbejdernes sundhed og velfærd. Programdeltagere lærer at identificere farlige metoder, styre arbejdspladsrisici, udvikle effektive sikkerhedspraksis og udforme effektive programmer til forbedring af sundhed og sikkerhed.

En fordel ved at opnå denne højt specialiserede grad er, at lærde bliver kvalificerede sikkerhedspersonale, hvilket giver mulighed for nye karrieremuligheder. Et sådant program hjælper eleverne med at udvikle ledelses- og kommunikationsevner, som er nyttige både på arbejdspladsen og i hverdagen.

Dem, der kan være interesseret i at opnå en kandidatuddannelse i arbejdsmiljøet, bør undersøge deres programmer af interesse for at lære mere om studieafgifter samt muligheder for stipendier og stipendier. Kontakt admissions kontorer er altid et solidt spil.

Med en kandidatgrad i arbejdsmiljø og sundhed kan en kandidat blive en sikkerhedskoordinator, en industrihygiejner eller en brandbeskyttelsesingeniør. I disse typer stillinger vil de være ansvarlige for opgaver som udførelse af risikovurderinger, inspektion af udstyr og faciliteter, identificering af farer, udvikling af planer for sikker bortskaffelse af affald, forebyggelse og efterforskning af ulykker og ledelse til at koordinere sikkerhedsprogrammer .

Grader i arbejdsmiljø og sundhed tilbydes på stort set alle hjørner af kloden. Fjernundervisningsprogrammer er ofte tilgængelige for dem, der bor i fjerntliggende områder eller har ufleksible skemaer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.