Keystone logo

49 MSc Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtig økonomi Bæredygtig udvikling 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Bæredygtighedsstudier
  • Bæredygtig økonomi
  • Bæredygtig udvikling
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (49)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtig økonomi Bæredygtig udvikling

Når eleverne fuldføre en bachelorgrad eller lignende bachelor-grad, kan de have mulighed for at forfølge en kandidatgrad i deres valgte område. Kandidatuddannelsen giver de studerende mulighed for at videreudvikle deres færdigheder og viden på en mere fokuseret måde end deres universitetsstudier. En kandidatgrad i naturvidenskab eller MSc, kan være af særlig anvendelse i forbindelse med bæredygtig udvikling.

Hvad er en kandidatuddannelse i bæredygtig udvikling? Dette program normalt dækker emner vedrørende miljø og naturressourcer, forbedre bæredygtighed på lokalt og globalt plan, miljøteknologi, anvendelse af naturressourcer, forholdet mellem systemerne, og hvordan avancerede metoder kan bruges til at identificere og løse problemer. I sidste ende bør kandidater være rede til at bruge den moderne forskning og metoder til at fremme en bæredygtig udvikling.

Som på andre områder, en videregående uddannelse, såsom kandidatuddannelsen i bæredygtig udvikling, er nyttig, når kandidater søge beskæftigelsesmuligheder. Den avancerede grad giver kandidater en kant, når de konkurrerer om foretrukne arbejdspladser og ofte kvalificerer dem til højere løntrin. De uddannelsesmæssige fordele ved en kandidatgrad ofte kommer med evnen til at udføre forskning, anvende kritisk tænkning og udvikle spørgsmål, der fører til klare svar.

Omkostningerne ved at deltage en kandidatuddannelse, kan variere meget fra den ene skole til den anden, især da skolerne er spredt over landet linjer. For at afgøre, hvilket program er bedst, bør potentielle studerende gennemgå deres muligheder grundigt.

Kandidater vil have de værktøjer, de har brug for at bidrage til den spirende overgang fra fossile brændstoffer til vedvarende og bæredygtig energikilder.De kan forvente at finde job med offentlige institutioner, konsulentfirmaer, energiselskaber, og offentlige og private organisationer. De kan søge job, såsom plante ingeniør eller projektleder. Nogle kandidater vælger at fortsætte deres studier for at blive forskere med en direkte indflydelse på udviklingen af ​​bæredygtige ressourcer.

&nbsp

For at søge om optagelse på en kandidatuddannelse i Udviklingsprogram bæredygtig, bør potentielle studerende gennemgå programmet notering. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.