Keystone logo

82 MSc Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtighed 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Bæredygtighedsstudier
 • Bæredygtighed
Studieområde
 • Bæredygtighedsstudier (82)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtighed

  Master of Science i Bæredygtighed er en grad, der er stadig mere relevant i dag som følge af befolkningstilvækst og voksende bevidsthed om den resulterende miljøbelastning. Folk, der bekymrer sig om at finde vækst og udvikling løsninger til gavn for planeten vil nyde at studere dette område, og at forfølge en karriere i det.

  Hvad er en MSc i bæredygtighed? Denne grad hjælper eleverne til at forstå teorien bag bæredygtig praksis, aktuelle udfordringer på dette område, og potentielle middel til at løse disse spørgsmål. De fleste uddannelser kombinerer emner fra naturvidenskaberne, såsom klimatologi, biologi og økologi og emner fra de sociale videnskaber. Kursusaktiviteter vil undersøge mulighederne for at udnytte energi mere bæredygtigt, hjælpe udviklingslandene med at vokse på en miljømæssigt forsvarlig måde, eller udforme politikker, at offentligheden rent faktisk vil følge.

  En bæredygtig praksis er en voksende kilde til bekymring for mange potentielle arbejdsgivere, herunder virksomheder, offentlige institutioner, og ikke-profit. Folk, der har tjent en Master of Science i denne disciplin nyde et bredt udvalg af beskæftigelsesmuligheder og givende karriere gør arbejdet med at gøre verden til et bedre sted.

  Omkostningerne ved at forfølge MSc i Bæredygtighed afhænger af flere faktorer. Institutionen, placeringen og endda programmet varighed kan alle påvirke undervisning, gebyrer og andre udgifter. Potentielle studerende bør sammenligne de sande omkostninger af flere programmer, før der træffes en endelig beslutning.

  Folk, der har tjent en MSc i bæredygtighed kan forfølge forskellige karrierer. Disse fagfolk kan blive miljøkonsulenter eller hold specialiserede stillinger i virksomheder, såsom miljømæssige ledere.Personer med videnskab baggrunde kan fortsætte arbejdet som forskere, miljøforskere, eller bevarelse forskere. Mennesker med juridiske eller økonomiske baggrunde kan fortsætte arbejdet som revisor eller overholdelse direktører.

  Kandidatuddannelsen i Bæredygtighed tilbydes på en række uddannelsesinstitutioner, herunder institutioner med online uddannelser. Online grader kan være en af de mere økonomiske og bekvemme muligheder for folk, der forfølger de videregående uddannelser. Hvis du er klar til at lære mere om at udfylde en online Master of Science i dette voksende område, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.