Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Bæredygtighedsstudier
 • Bæredygtig økonomi
 • Bæredygtigt forbrug
Studieområde
 • Bæredygtighedsstudier (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

1 MSc Programmer i Bæredygtigt forbrug 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  MSc Programmer i Bæredygtigt forbrug

  MSc er en slags avanceret grad tilbydes inden for videnskabelig forskning, eller for tværfaglige områder med en videnskabelig metode. Dens definerende egenskab, der adskiller sig fra andre avancerede grader, er brugen af ​​den videnskabelige metode til at undersøge virkelige problemer med målbare resultater.

  Du kan måske undre sig - hvad er en kandidatuddannelse i bæredygtigt forbrug? Det er en tværfaglig grad, der samler studier i økonomisk politik og miljøvidenskab for at forstå, hvordan brugen af ​​sociale ressourcer påvirker langsigtet bæredygtighed. Målet for fagfolk på dette område er at finde den bedste balance mellem bevarelse og ressourceanvendelse for at imødekomme samfundets behov på en økologisk forsvarlig måde. Som sådan har eleverne brug for fortrolighed med grundlæggende begreber inden for miljøvidenskab for at kvalificere sig til de fleste programmer.

  Studerende, der studerer bæredygtigt forbrug, forbedrer dataanalysevidenskaber, samt kvantitative modelleringsevner, der bliver mere nyttige i en række problemløsende situationer. De lærer også at forbedre deres skriftlige kommunikations- og præsentationsfærdigheder, som er nyttige til karriereudvikling og personlig vækst.

  Der er ingen endelig måde at forudsige prisen på en kandidatgrad på i et bæredygtigt forbrug. Det skyldes, at undervisningsrenter simpelthen varierer alt for meget fra sted til sted, for ethvert estimat at være rigtigt universelt. Overvej online-programmer, der giver dig mulighed for at høste de samme fordele uden at skulle rejse til udlandet.

  Bæredygtige forbrugsstudenter finder roller i den offentlige og private sektor. De vil sandsynligvis blive tappet som konsulenter, når storskala strategisk planlægning er i gang, og kan arbejde for enten private entreprenører eller offentlige enheder. Nogle arbejder som planlægger embedsmænd, så godt. Dette felt er også populært blandt aktuarer. I alle disse roller kan de sætte deres viden i arbejde for at hjælpe med at forstå, hvordan de skal nå deres mål.

  Der er et par valg i dette fagfelt, især hvis du er åben for online-programmer og rejser i udlandet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.