Keystone logo

2 MSc Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Biokemi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Sundhedspleje
  • Biomedicinske studier
  • Biokemi
Studieområde
  • Sundhedspleje (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MSc Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Biokemi

De, der ønsker at fremme deres karriere i science realm måske overveje en Master of Science eller cand.merc. Dette postgraduat grad åbner op for en masse muligheder for dem, der ønsker at arbejde i forskning eller det farmaceutiske område.

Hvad er en MSc i biokemi? En kandidatgrad inden for Biokemi fremmer studiet af kemiske processer, der vedrører levende organismer, og er et mangfoldigt og fascinerende disciplin. Undersøgelser består af at lære mere om de kemiske reaktioner og kombinationer, der finder sted i kroppen i stofskifte, vækst, arvelighed, produktion og meget mere. Du vil også yderligere din uddannelse i forhold til de funktioner af fedtstoffer, enzymer, kulhydrater, proteiner, og det molekylære grundlag for gener. I løbet af studiet, vil du arbejde med levende organismer som gær, bakterier, planter og cellekulturer.Du vil planlægge og udføre eksperimenter, samt lære hvordan man skal fortolke deres resultater, som vil hjælpe med at forberede dig til den moderne videnskab laboratorium.

Arbejdet mod en kandidatgrad i biokemi vil ikke kun udvide din videnskabelige forståelse og terminologi, men det vil også hjælpe dig på andre områder. Du vil udvikle problemløsning færdigheder, analytisk tænkning, og være i stand til at håndtere store mængder af kompleks information. Disse færdigheder vil hjælpe dig med at få beskæftigelse i en række karriere felter.

En kandidatuddannelse i Biokemi tager omkring to år at gennemføre, og omkostningerne kan variere afhængigt af skolen. Forske i de forskellige institutioner og programmer er vigtig i at sikre at programmet er den rigtige for den studerende.

Der er mange karrieremuligheder for dem med en kandidatgrad i biokemi.Det medicinske område er en mulighed, med muligheder i hospitaler, forskningsinstitutioner, laboratorier og den farmaceutiske industri. Hvis du kan lide at undervise, er der mange muligheder for biokemikere på alle uddannelsesniveauer. Der er også en karriere inden for miljø og landbrug marker med arbejdsgivere, herunder lokale myndigheder, frøfirmaer, og vandet myndigheder.

&nbsp

Online-programmer er stor for dem, der har brug for fleksibilitet, eller for dem, der måske ikke bor i nærheden af et universitet. Der er mange institutioner rundt om i verden, der tilbyder online klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.