Keystone logo

1 MSc Programmer i Bioteknologi 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Sundhedspleje
 • Sundhedsteknologi
 • Bioteknologi
Studieområde
 • Sundhedspleje (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  MSc Programmer i Bioteknologi

  En cand.merc., forkortet som MSc, er en postgraduate grad tilbydes en studerende, der virkelig har vist sig mestre på hans eller hendes fagområde. Denne grad kan enten tilbyde et løft i karriereområdet eller fungere som en portal til videregående uddannelse, som f.eks. Ph.d.-programmer.

  Hvad er en MSc i Bioengineering? Under dette avancerede uddannelsesniveau kan en deltager i programmet vælge et fokus for at bestemme hans eller hendes specialisering. Nogle populære fokusområder kan omfatte bioreaktions- og bioprocessekonstruktion i dyre-, plante- eller mikrobielle celler, produktteknik, planteteknologi, væskemekanik, kemisk reaktionsteknik og teknisk termodynamik. Det fokus, en studerende vælger, kan have direkte indflydelse på det materiale, der er dækket under hans eller hendes studier, og de opnåede færdigheder, mens han deltager i både forelæsninger og praktiske læringsmuligheder.

  Mens forskellige programfokuser tilbyder unikke færdigheder, kan studerende, der studerer bioengineering, stadig forvente at lære en række allround nyttige evner, såsom organisation, laboratoriesikkerhed og tidsstyring. Disse er færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe eleverne med at styre hverdagens opgaver som budgettering eller oprette en tidsplan mere effektivt.

  Udgifterne til kurser inden for bioteknologi varierer drastisk mellem skolerne, hvilket er noget, som eleverne bør huske på, mens de forsker på studieomkostninger og tilgængelighed for skole. Programmerne kan i de fleste tilfælde vare fra et år til to år.

  Bioengineering er et videnskabeligt felt, der har fået mere og mere fart gennem årene takket være flere videnskabelige fremskridt i branchen. En studerende med en kandidatuddannelse på dette område kan muligvis drage fordel af denne vækst ved at finde arbejde som biomedicinsk videnskabsmand, bioteknolog, retsmedicinsk videnskabsmand, mikrobiolog eller sundhedsforsker inden for klinisk biokemi, genomforskning, hæmatologi og immunologi. Den type karriere, en studerende kan vælge afhænger stærkt af den speciale, han eller hun valgte under et kandidatuddannelsesprogram.

  Du kan forfølge denne givende grad lokalt, internationalt eller online, afhængigt af økonomiske ressourcer og eksisterende planlægningsbegrænsninger. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.