Keystone logo

3 MSc Programmer i Biovidenskabelige professionsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Professionsuddannelse
 • Biovidenskabelige professionsstudier
Studieområde
 • Professionsuddannelse (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   MSc Programmer i Biovidenskabelige professionsstudier

   En avanceret grad, der går tilbage til middelalderen, viser en kandidatgrad en større forståelse af et emne. Det er typisk tildelt efter en bachelorgrad, efter et til to års postgraduate studie.

   Hvad er en MSc i Professional Life Sciences? Biovidenskaberne henviser til de mange discipliner, der drejer sig om studiet af levende ting. Dette står i modsætning til de fysiske videnskaber, der primært studerer naturtyper, der ikke er levende. Biologi er den største livsvidenskab sammen med neurovidenskab, zoologi, økologi, proteinvidenskab og flere andre. Selv nogle fysiske videnskaber har livsvidenskabsgrene, såsom biokemi og biofysik. Den faglige betegnelse refererer generelt til videnskaber, der anvendes i forskellige fremstillingsindustrier.

   En MSc i en analytisk videnskab udvikler generelt stærke forskningsfærdigheder. At kunne undersøge effektivt giver dig mulighed for at jage informationer, du har brug for hurtigt. En Master i Professional Life Sciences lærer dig også skrivefærdigheder og laboratorieprocedurer, der er nødvendige i både forskning og industrielle job.

   Et universitets finansielle afdeling er din bedste kilde til den præcise pris for en kandidatgrad. Dette kan også ændre sig, afhængigt af hvilken type undersøgelse du forfølger. Du kan typisk finde en finansiel plan, der passer til din nuværende situation.

   Efter eksamen kan du generelt finde arbejde i job relateret til fødevareindustrien. Industrier i forbindelse med produktion af dyrkede produkter som brød, øl og mejeri har brug for ernærings- og fødevaresikkerhedseksperter. Offentligt og privat finansierede laboratorier anvender forskere til at studere proteinudvikling, bioinformatik og molekylær materiale blandt andre emner. At arbejde som professor eller videreuddannelse er også muligheder, der typisk er tilgængelige efter at du har afsluttet din uddannelse.

   Det er generelt muligt at finde et program, hvor en pålidelig internetforbindelse er alt, hvad du behøver for at fremme din uddannelse. Dette giver dig mulighed for at studere fra dit hjem og fortsætte i dit eget tempo. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.