Keystone logo

33 MSc Programmer i Arkitektur By- og regionsplanlægning 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Arkitektur
 • By- og regionsplanlægning
Studieområde
 • Arkitektur (33)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Arkitektur By- og regionsplanlægning

  En Master of Science (MSc) i byplanlægning og regional planlægning er en post-graduate eller post-professionel grad, der ofte tilbydes gennem arkitektoniske universiteter. Det er en stor mulighed for folk, der er interesseret i en planlægning eller politisk karriere, der har fokus på byrum.

  Mange mennesker kan undre, "Hvad er en MSc i byplanlægning og regional planlægning?" Denne grad er ofte forskning centreret og trækker på mange discipliner til at forberede de studerende til en karriere i by-og regional planlægning. Læseplanen vil variere fra skole til skole, men det vil ofte fokusere på de sociale, økonomiske og / eller fysiske miljøer, der udgør bymæssige og regionale rum. Kursusaktiviteter kan være både teknisk og teoretisk karakter. Det kan trække på emner i planlægning metoder, historie, økonomi, jura, teori, og de ​​politiske og kommercielle processer.

  Der er mange fordele ved at gennemføre en kandidatuddannelse.Studerende er i stand til at udvide deres tidligere uddannelse, som vil åbne døren til mange nye muligheder. Dette vil give maksimal fleksibilitet job som de bevæger sig fremad gennem deres karriere.

  Kostprisen for en kandidatuddannelse i byplanlægning og regional planlægning vil variere betydeligt. Beliggenhed, valg af skole, program krav, og længden af undersøgelsen vil alle påvirke de samlede omkostninger.

  Kandidater kan se frem til en varieret karriere, der kan fokusere på en række færdigheder og emner. Jobs kan fokusere på politik og strategisk planlægning, forskning og analyse, gennemførelse af politikker og forvaltning, arkitektur og byplanlægning. Fagfolk anvende deres færdigheder til en række forskellige formål. Disse kan omfatte historiske planer for præservering, nabolag planer, regulatoriske strategier, bæredygtig udvikling eller byplaner store.Der er også mange typer af arbejdsgivere, der ansætter planlæggere, fra kommuner og offentlige enheder til private arkitektur og planlægning virksomheder.

  &nbsp

  Med så mange fordele ved at opnå denne grad, bør de berørte studerende komme i gang med at færdiggøre deres uddannelse med det samme. Det første skridt er at forske programmer og ansøge online. Heldigvis kan processen være praktisk og relativt problemfri. Vores program synlig og bly form, er store ressourcer at få dig i gang. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.