Keystone logo

25 MSc Programmer i Arkitektur Byplanlægning 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Arkitektur
 • Byplanlægning
Studieområde
 • Arkitektur (25)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Arkitektur Byplanlægning

  En kandidatuddannelse er en kandidatgrad med en koncentration i en disciplin, der generelt er stærk inden for matematik og videnskab. Det kan åbne nye døre i din karriere ved at vise til verden, at du har opnået en dyb og grundig forståelse af fokuset på studiet.

  Hvad er en kandidatuddannelse i byplanlægning? Denne form for planlægning fokuserer generelt på strategisk placering af ressourcer og beboelse inden for et samfund, samt landskabspleje, områdeforvaltning, mobilitet og regionalt design og bypolitik. Undersøgelsen af ​​disse begreber kan give dig mulighed for at blive dygtig i design og implementering af politikker og ideer, der vil bringe mest succes til et kvarter.

  Fordelene ved en MSc i byplanlægning kan omfatte en fastere forståelse af strukturen i kvarterer som den, hvor du bor, dybtgående kritiske tænkningskompetencer og stærke planlægningsevner. Det er kompetencer, der kan tjene dig i dit personlige liv såvel som din professionelle.

  Udgifterne til en kandidatgrad varierer afhængigt af region og skole. Et estimat af den samlede udgift bør være tilgængelig hos hver institution.

  Karriere i byplanlægning kan variere fra at designe som arkitekt til politik og alt imellem. Du kan vælge at blive en landskabsarkitekt eller en ingeniør, der specialiserer sig i bysprawl. Alternativt kan du gå ind i regeringen, enten som en valgt embedsmand eller i planlægnings- og zoningafdelingen. Du kan være veluddannet til en stilling i byggeri, især i et designbyggerfirma som projektleder. Der er også muligheder som forfattere og redaktører af arkitektoniske og design magasiner og publikationer.

  At finde en kandidatuddannelse kan være lige så nemt som at kontakte dit lokale universitet eller søge et program online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.