Keystone logo

44 MSc Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Jura
  • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
  • Jura (44)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

Kandidatuddannelsen, eller kandidatgrad i naturvidenskab, er en avanceret grad tildeles studerende, der har gennemført yderligere et eller to års program efter endt bachelorgrad. Denne avancerede grad ofte åbner muligheder for yderligere undersøgelse eller for avancement. Med en kandidatuddannelse, kan kandidater har adgang til bedre job og højere niveauer af løn og andre goder.

Studerende, der overvejer et job i retshåndhævelse måske undre, "Hvad er en MSc i Criminal Justice" og "Er det værd at forfølge denne grad?" Strafferet er et bredt begreb, der dækker de love, der anvendes til at definere og retsforfølge forbrydelser og disse institutioner etableret for at opretholde den sociale orden, forhindre kriminalitet og administrere retfærdighed. Programmer kan omfatte kurser såsom kriminologi, retlige spørgsmål, international strafferet, retsvidenskab, menneskerettigheder og meget mere.

Fordelene ved at udfylde en MSc i Criminal Justice program involverer adgang til bedre betalte job og en kant, når det kommer til at konkurrere om foretrukne arbejdspladser. Men fordelene ved færdiggørelse strække sig ud over økonomisk gevinst. Kandidater ofte udvikle en bedre forståelse af de kompleksiteter, der står det moderne samfund. Da de får denne forståelse kandidater er parate til at arbejde på dette område med både medfølelse og retfærdighed.

Udgifterne til færdiggørelse for denne type program er forskelligt fra den ene skole til den anden og især på tværs af landegrænser. For at afgøre, hvilket program der er mest hensigtsmæssig, skal eleverne kontakte skolerne direkte.

De jobmuligheder, der følger færdiggørelsen af kandidatuddannelsen i Criminal Justice spredt over de juridiske og strafferetlige spektrum. Positioner kan omfatte de af advokat, dommer, eller politisk embedsmand.Nogle kandidater bliver kriminologer, politikere eller internationale politiske beslutningstagere. Kandidater fra kandidatuddannelsen kan vælge at arbejde i inden for forvaltning af økonomisk kriminalitet eller som menneskerettighedsforkæmpere.

&nbsp

De personer, der overvejer en karriere inden for strafferetsplejen kan lære mere ved at gennemgå oplysningerne i disse programoversigterne. Gennemgå de forskellige skoler og programmer her under og indtaste den ledende formular for at få specifikke oplysninger. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.