Keystone logo

164 MSc Programmer i Teknologi IT Cybersikkerhed 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Teknologi
  • IT
  • Cybersikkerhed
Studieområde
  • Teknologi (164)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Teknologi IT Cybersikkerhed

Computerteknologi har tvunget alle til at ændre den måde, de gør tingene på. Selv de kriminelle har tilpasset informationsalderen. Derfor er ærlige virksomheder og borgere har brug for de professionelle ydelser af dem med en Master of Science (MSc) i Cyber ​​Security.

Hvad er en MSc i Cyber ​​Security? Det er en avanceret grad, der er velegnet til dem, der allerede har gennemført en bacheloruddannelse i datalogi eller informationsteknologi. Det fokuserer på spørgsmål vedrørende forbrydelser begået ved hjælp af computerteknologi. Ikke kun gøre de studerende lære om de begunstigede af kriminelle tekniske metoder, de også undersøge de komplekse juridiske og sociale problemer, som den digitale verden. Emner af undersøgelsen omfatter sikkerhedsarkitekturer, netværk forsvar, databeskyttelse og risikostyring. Nogle programmer også indeholder robuste oversigter over perifere spørgsmål som industrispionage og digitale forensics.

Efter at have afsluttet en af ​​disse uddannelser, kan kandidater designe og implementere sikkerhedssystemer, der opfylder kravene i virksomhederne. De er i stand til at analysere eksisterende systemer og test for sikkerhedshuller. De strømline procedurerne den sikkerhed, der er i overensstemmelse med forretningsprocesser og finde måder at begrænse konflikter mellem de produktive funktioner og databeskyttelse metoder.

De fleste af disse programmer kræver mindst to års yderligere studier ud over det bachelor-niveau. Omkostningerne vil variere. Interesserede skal kontakte indlæggelser afdelinger i institutioner under overvejelse for specifikke oplysninger om gebyrer og undervisning.

En karriere som et netværk sikkerhedsekspert venter dem, der fuldføre en af ​​disse uddannelser. Nogle arbejder for en enkelt stor virksomhed eller regering organisation. Andre finder beskæftigelse med netsikkerhed virksomheder, der håndterer de behov, flere kontrakter på et tidspunkt.Kandidater udfylde forskellige roller som sikkerhed analytikere, netværk penetration testere, sårbarhed analytikere og sikkerhed arkitekter. Nogle arbejder for virksomheder, der designe og bygge nye netværk sikkerhed hardware og software produkter. Andre finder givende karriere som freelance cyber sikkerhedskonsulenter.

Det er vigtigt at se på så mange muligheder som muligt, før der træffes beslutning om et studium. Til bearbejdning af fagfolk, online klasser tilbyder en uddannelse af høj kvalitet, der passer inden for travle hverdag. Internationale studerende også drage fordel af fleksibiliteten i fjernundervisning. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.