Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 143 MSc i Dataanalyse 2023

143 MSc Programmer i Dataanalyse 2023

Oversigt

Som en af ​​de grader, der tilbydes af postgraduate universiteter, fokuserer en cand.scient. På faktiske og konkrete studier. Det er normalt en opfølgning på en bachelorgrad. MSc programmer tager ofte et eller to år at fuldføre.

Hvad er en MSc i Data Analytics? Designet til dem, der er interesseret i den tekniske eller forretningsmæssige side af analytics, kan denne grad lære eleverne om virkningerne af analytics på verden og tilhørende juridiske problemer. Teknologi udvikler sig sammen med dataanalysen. Disse programmer kan lære om maskinindlæring og andre banebrydende teknologier, der rykker op på feltet. At lære teorien om dataanalyse kan forbedre en studerendes evne til at tilnærme tilnærmelse og dissekere data.

En MSc i Data Analytics underviser desuden færdigheder, der kan hjælpe en studerende uden for undersøgelsen. Ansættelsesegnetheden forbedres med den forbedrede ledelse og selvforsyning, programmet underviser. En forbedret analytisk tankegang kan anvendes til at løse de fleste problemer.

Placering påvirker omkostningerne ved at deltage i et program for en kandidatgrad. Du kan anmode om information online eller via telefon for at få en ide om omkostningerne ved at deltage i dit valg af program.

Da data er blevet lettere at samle, er det mere rigeligt og har behov for at analysere. Disse "store data" -operationer fortsætter med at vokse og tilbyder lovende jobmuligheder for dem, der søger at tackle de rå informationer. Karriere tilbydes ofte til kandidater med en Master of Science i Data Analytics omfatter data ingeniør, data analytics manager og software ingeniør. Disse job kan både være i den offentlige og private sektor, da data er universelt nyttigt at drive næsten enhver organisation.

For nemheds skyld kan online kurser for en MSc i Data Analytics være en mulighed afhængigt af, hvad der tilbydes af hvert universitet. Disse programmer er ikke ens for hver institution. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Dataanalyse
Studieområde
  • Teknologi (143)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat