Keystone logo

18 MSc Programmer i Design Design 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Design
 • Design
Studieområde
 • Design (18)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Design Design

  For seriøse studerende og dem, der leder efter avancerede karrieremuligheder, er opnåelsen af ​​en kandidatgrad et skridt i den rigtige retning. MSc er en Master of Science og tager normalt to til tre år at fuldføre. Denne kandidatgrad har tendens til at fokusere på videnskabelige og tekniske fagområder.

  Hvad er en MSc i Design? Dette program fokuserer normalt på design og engineering principper. Studerende, der studerer denne pensum, erhverver generelt en avanceret forståelse af teknologi og fremstilling. Teknologi kan være afgørende for kurset og senere i elevens valgte karrierefelt. Ofte kan læseplanen understrege, hvordan software og computerudstyr øger produktiviteten til gavn for en industri. Studieplanen integrerer ofte strategi, teknologi og kritisk forståelse. Forelæsninger, seminarer og praktisk erfaring er tilbøjelige til at omfatte kurser og opgaver.

  MSc i Design kan hjælpe eleverne med at lære at navigere computersystemer lettere og være i stand til at samarbejde og kommunikere med kolleger og venner. Derudover kan det hjælpe en elev med at udvikle bedre tidsledelsesevner. Færdigheder i teknologi, kommunikation og tidsledelse kan føre til karriere, der er mere produktive.

  Med hensyn til pris kan det være svært at antage, hvor meget en studerende vil bruge som programmer og lande adskiller sig fra. Skoler kan fastsætte deres egne særlige omkostninger. For nøjagtige skøn, kontakt skolen direkte.

  Studerende, der opnår denne grad, kan finde arbejde som kunstdirektør. Mennesker i denne karriere koordinerer ofte reklameprojekter i print, på internettet og i reklamer. En kandidatgrad kan forberede eleverne til at styre medarbejdere og delegere arbejde til designere og andre kunstnere. Desuden kan kreative direktører også have en MSc. Den kreative direktør for en virksomhed er generelt leder af et team, der ofte arbejder i grafisk design eller reklame. Andre karriere kan omfatte designkonsulentstillinger, freelance marketing specialister og industrielle designere.

  Hvis du ikke kan rejse til en campus, kan der være muligheder online, der kan skræddersy til dine behov. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.