Keystone logo

6 MSc Programmer i Design Design af brugeroplevelse 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Design
 • Design af brugeroplevelse
Studieområde
 • Design (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Design Design af brugeroplevelse

  En kandidatuddannelse er det næste skridt i din post-sekundære uddannelse efter afslutning af en bachelorgrad. Det tager cirka to år at fuldføre. Den dybtgående forståelse og grundig beherskelse af emnet, der kræves for at opnå en kandidatuddannelse, anses ofte for uvurderlig for arbejdsgiverne.

  Hvad er en MSc i brugeroplevelsesdesign? Denne facet af datalogi er den del, der beskæftiger sig med anvendelighed af en software eller applikation. Det er siden af ​​produktion og design, der gør et program let og behageligt at bruge. Undersøgelsen af ​​brugeroplevelsesdesign vil sandsynligvis også omfatte fokus på samfundsvidenskab og datalogi for at give dig alle de nødvendige værktøjer til at skabe software, der er ideel til brugeren.

  Fordelene ved et program som dette når ofte ud over dit professionelle liv. Du kan lære sådanne færdigheder som organisation og tidsledelse udover programspecifikationer som kodning og HTML-design.

  Udgifterne til din uddannelse afhænger af den skole, hvorfra du opnår det, men du kan kontakte institutionen direkte for at anslå udgifter.

  Karriere for dem med en MSc i User Experience Design varierer meget. Du kan vælge at arbejde for et stort firma, der hjælper med at designe og opbygge ny software som IT-tekniker. Du kan måske finde ud af, at din grad også giver dig muligheder i erhvervslivet, måske som salgsselskab eller marketingkonsulent for et softwarefirma. Alternativt kan du gå i business for dig selv, designe specialiserede applikationer og tilpasse eksisterende til bedre at passe til dine kunders behov. Der er også muligheder i udgivelsesverdenen; du kan blive en teknisk forfatter af manualer eller artikler, der taler til lege.

  At finde et brugeroplevelsesdesignprogram har aldrig været lettere. Hvis den, du ønsker, ikke er tilgængelig i nærheden af ​​dig, skal du kigge efter et onlineprogram, som du kan fuldføre fra hvor som helst. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.