Keystone logo

19 MSc Programmer i Dyrepleje og -velfærd 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Biovidenskab
 • Husdyrvidenskab
 • Dyrepleje og -velfærd
Studieområde
 • Biovidenskab (19)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  MSc Programmer i Dyrepleje og -velfærd

  En kandidatuddannelse, der repræsenterer masteruddannelsen af ​​dit valgte felt, er en mastergrad tildelt til avancerede studerende. Mens det typisk er relateret til en objektiv videnskab, kan en moderne Master of Science dække et bredt udvalg af emner.

  Hvad er en MSc i dyrepleje og velfærd? Et tværfagligt område, dyrepleje og velfærd dækker mange emner relateret til fodring, boliger, vedligeholdelse og håndtering af dyr. Det er et mere fokuseret felt, der har forgrenet sig fra den generelle dyre videnskab. Programmer tilbyder typisk klasser som dyre migration, molekylær økologi og sygdomsresistens. Din institution kan også have specialiseringer dyreernæring, dyreholdsteknik og dyrebeskyttelse.

  Dyrepleje og velfærd giver dig mulighed for at opbygge stærk observation, kritisk tænkning og forskningsfærdigheder. Dette hjælper ikke kun i relaterede karriere, men i ethvert job, hvor det er nødvendigt at finde de nyeste oplysninger. De fleste programmer insisterer også på at lære feltprotokoller til at studere og pleje dyr.

  Eventuelle økonomiske bekymringer, du måtte have, er bedst rettet til den skole du ønsker. Selvom det er umuligt at give en bestemt pris, kan du kvalificere dig til stipendier, udskud eller lån afhængigt af din institution og situation. Online-programmer er også typisk billigere end at studere på stedet.

  Karriere til rådighed for dig med denne grad er typisk offentlig sektor og akademisk arbejde. Dyreforskningsinstitutioner har brug for dyreforskningsteknologier til at gennemføre undersøgelser af indenlandske og vilde dyr. Der er også generelt dyrefirmaer, zoologiske haver og fiskeri på udkig efter dyreplejepersonale. Kandidater har også fundet arbejde med regeringens bevaringsindsats som dyrevelfærdsplanlæggere og dyrevelfærdsanalytikere.

  Du kan typisk finde universiteter, der tilbyder grader i dyrepleje og velfærd over hele kloden. Hvis online studie er din bedste mulighed, kan du generelt finde et program, der kan rumme dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.