Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 26 MSc i e-business 2023

26 MSc Programmer i e-business 2023

Oversigt

Personer, der tjener deres MSc i E-business grader, kan følge mange forskellige karriereveje i virtuel forretningsadministration. Denne avancerede grad giver en kandidat en dyb pool af viden og udvidede beskæftigelsesmuligheder.

Mange business-minded og computer-savvy individer overveje at tjene en avanceret grad. Disse potentielle studerende spørger ofte, "Hvad er en MSc i E-business?" Dette er en kandidatgrad, der fokuserer på e-handel, computernetværk til online-virksomheder, ledelsesevner og web-baseret teknologi. Kursusarbejde kan indeholde klasser i business marketing, strategier, programmering, hardware / software systemer og online iværksætteri. Før en tilmelding til et kandidatuddannelsen skal en studerende have gennemført en 4-årig kandidatuddannelse.

Udover at blive dygtig i e-handel og online forretningspraksis, vil kandidater fra disse uddannelser blive meget computer literate. At have en kandidatuddannelse i e-business demonstrerer ekspertise, så denne legitimation giver jobansøgere en fordel ved ansøgning om højtstående ansættelsesstillinger.

Der er flere variabler, når det kommer til prisen for at tjene en MSc i E-business. Undervisningsrenter varierer fra en nation til den næste og et universitet til det næste. Nogle kursusarbejde er taget online, mens andre klasser bliver undervist i person. Hver af disse faktorer påvirker tilmeldingsomkostninger. Det ville være klogt for potentielle studerende at kontakte de skoler, de er interesserede i at få de nuværende gebyrplaner.

Karriereforløb for kandidater kan føre til privat sektor, nonprofitorganisationer og / eller iværksætteri, afhængigt af elevernes specifikke koncentrationer. Personer med Master of Science i E-business grader kan blive ansat som e-handel specialister, system analytikere, online marketing repræsentanter, website operatører, webdesignere eller forretningsudviklere. MSc grader forbedre mulighederne for kandidater til at blive ansat i mere ansvarlige stillinger med større lønninger.

&nbsp

For forretningspersoner, der ønsker at opbygge deres fremtid i online-forretning, kan en cand.merc. I dette voksende område give dem mulighed for at gøre det. Tiden til at gå videre ind i dette givende felt er nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Handelsstudier
 • e-business
Studieområde
 • Handelsstudier (26)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat