Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 35 MSc i Ejendom 2023

35 MSc Programmer i Ejendom 2023

Oversigt

En Master of Science af efteruddannelse er for studerende eller fagfolk, der ønsker at koncentrere sig om et bestemt område af undersøgelsen. Disse grader har et relativt snævert område af fokus, så de er ofte bedst for folk, der allerede er etableret på deres område, og ønsker at fremme.

En MSc i fast ejendom adskiller sig fra en MBA med fokus på fast ejendom. Mens den anden type grad fokuserer på køb og salg af ejendomme, eller uddannelse kvalificerede og kompetente ejendomsmæglere, den første type giver et mere samlet overblik over markedet for fast ejendom og beslægtede områder. U dvikling, rådgivning, finansiering, investering, markedsanalyse, asset management, og forskning er alle dækket med en MSc i fast ejendom.Dette giver de studerende et mere komplet billede af, hvordan markedet for fast ejendom virker, og mulighed for fuldt ud at forstå deres produkt.

Der er en række fordele ved at få en MSc i fast ejendom. At have en bedre forståelse af markedet for fast ejendom giver agenter til at træffe mere kvalificerede valg om, hvilke egenskaber må forventes at stige i værdi, og hvor markedet er Trendvisning. Desuden er det også giver en bedre forståelse af, hvorfor disse ændringer finder sted.

Kostprisen for en kandidatuddannelse i Real Estate varierer fra institution til institution. Men graden tager normalt mellem atten måneder og tre år at gennemføre, så undervisning bør beregnes i overensstemmelse hermed.

En MSc i fast ejendom forbereder grad indehavere for en række forskellige job inden for fast ejendom.Kandidater kan arbejde i store ejendomsselskaber, private kontorer, eller virksomheder, der specialiserer sig i visse typer af fast ejendom, såsom kommercielle egenskaber eller flerfamilieboliger.

&nbsp

Der er en række online muligheder til rådighed for de studerende rundt om i verden, der er interesseret i en MSc i fast ejendom. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Handelsstudier
  • Ejendom
Studieområde
  • Handelsstudier (35)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat