Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Teknologi
 • Informationssystemer
 • Erhvervsinformationssystemer
Studieområde
 • Teknologi (23)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

23 MSc Programmer i Erhvervsinformationssystemer 2024

  MSc Programmer i Erhvervsinformationssystemer

  Som virksomheder bliver mere og mere afhængige af teknologi i fremtiden, vil der være et større behov for en dybere forståelse og analyse af computere og informationssystemer. De, der søger studier i sådanne områder vil kunne finde en form for jobsikkerhed for fremtiden.

  Hvad er en MSc i Business Information Systems? Det er et studium til ikke kun at forstå funktionen af en virksomhed, og hvordan man kan styre en, men også hvordan man fungerer, organisere og administrere de informationssystemer, bundet ind i denne forretning. Gennem kurser baseret på at lære om business og hvad gør informationssystemer kryds, er studerende i stand til at opnå en værdifuld uddannelse i et til to år, der vil tjene dem i en menneskealder.

  En MSc i Business Information Systems vil hjælpe eleverne til bedre at forstå computere og hvad er ofte den livline af en given virksomhed i disse dage.Forståelse informationssystemer, og hvordan de finder anvendelse på virksomheder er en fantastisk måde at forblive konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet, og selv beholde en lille jobsikkerhed.

  Omkostningerne til et sådant program, afhænger af, hvor du går til at modtage din uddannelse. Studerende har brug for at tage hensyn til de kurser, de har brug for, forudsætninger, og længden af programmet. Overvej tilgængelige programmer nøje for at sikre at de opfylder dine karrieremål og behov.

  Med en udfyldt MSc i Business Information Systems, skal eleverne kunne finde karriere fokuseret omkring IT-afdelinger, herunder lede afdelingen, analysere virksomhedens data og styring af data. Forventes behov for folk med særlige færdigheder i informationssystemer til at vokse i løbet af de næste ti år, og som har en kandidatgrad i hånden bør gøre visse af sagsøgerne mere konkurrencedygtige i marken.

  Hvis du vil anvende til en MSc i Business Information Systems online, skal du blot finde det program af dit valg, samle din ansøgning materialer og anvende. Nogle programmer materialer kan omfatte ting som et CV, essay, transskriptioner, breve af anbefaling, GRE scoringer, GMAT score og TOEFL eller IELTS score for internationale studerende. Der er ofte online kurser til rådighed for dem, der ønsker at studere på afstand.

  &nbsp

  Vores omfattende database har alle former for MSc i Business Information Systems programmer at vælge imellem. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.