Keystone logo

Filtre

  • MSc
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Fødevarevidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (86)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

86 MSc Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab 2024/2025

Filtre

MSc Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab

En Master of Science i fødevarevidenskab er en kandidatgrad, der forbereder folk til at arbejde i forskellige aspekter af produktion og udvikling mad. Som en Master of Science, tager programmet en grundig, tværfaglig tilgang give de studerende en dybere forståelse af fødevaresikkerhed og videnskab.

Hvad er en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab? Denne grad fokuserer på sundhed, fødevarekvalitet og sikkerhed, og fødevareproduktion. Degree kandidater lærer om alle trin af produktionen, fra dyrkning eller høst til madlavning og tidskrævende. Graden trækker fra en bred vifte af discipliner, herunder kemi, biologi, ernæring, og kemiteknik. Eleverne lærer om de egenskaber, der giver mad dens smag og sundhedsmæssige fordele, de processer, der almindeligvis anvendes i fødevareproduktionen, og forskellige metoder til forbedring af fødevarekvalitet eller sikkerhed.

En videregående uddannelse i fødevarevidenskab kan være værdifulde, fordi den stigende offentlige fokus på at producere fødevarer på en bæredygtig måde, og kun spiser sund mad. Kandidater med en Master of Science i denne disciplin er unikt udstyret til at tage på job med fokus på sund eller miljøvenlig fødevareproduktion.

Omkostningerne ved at tjene en Master of Science kan være betydeligt forskellige fra den ene region og institution til den næste. Kommende studerende bør omhyggeligt undersøge de forskellige programmer til at identificere en med overskuelige omkostninger.

Folk, der har studeret fødevarevidenskab kan arbejde i fødevareproduktionen, produktudvikling, eller kvalitetskontrol. Specifikke job omfatter forbedring vækst eller produktion processer, udvikling af nye fødevarer og forebyggelse af forurening eller andre spørgsmål om fødevaresikkerhed. Fødevareforskere kan arbejde for arbejdsgivere, der spænder fra store virksomheder til offentlige myndigheder.

I dag kan kandidatuddannelsen i Fødevarevidenskab optjenes online. Da mange institutioner stadig ikke tilbyde denne grad, kan online-kurser være en glimrende mulighed for folk, der ønsker at gennemføre en uddannelse uden at flytte eller give op et nuværende job. Enhver interesseret i denne grad kan sagtens lære mere om læseplaner, prisfastsættelse og andre uddannelseselementer detaljer. Søg efter dit program nedenfor og kontakte indlæggelser kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.