Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 MSc i Fødevarevidenskab i Det Forenede Kongerige 2023/2024

3 MSc Programmer i Fødevarevidenskab i Det Forenede Kongerige 2023/2024

Oversigt

Hvad er fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab undersøger fødevarer og deres sammenhæng med miljøet, samfundet og økonomien. Det omfatter studier af fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Fødevarevidenskab omfatter også studiet af fødevarebårne sygdomme og forurening.

Hvad kan jeg lave med en uddannelse i fødevarevidenskab?
En uddannelse i fødevarevidenskab kan føre til en karriere i fødevareindustrien, hvor du kan arbejde inden for områder som f.eks. fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Uddannede i fødevarevidenskab kan også arbejde inden for forskning i fødevarebårne sygdomme og forurening. Der er muligheder for dem med en baggrund i fødevarevidenskab for at arbejde i offentlige myndigheder eller private virksomheder, der er involveret i regulering af fødevareindustrien. Uddannede inden for fødevarevidenskab kan gøre karriere inden for den akademiske verden, hvor de underviser og forsker på universiteter og højere læreanstalter.

Hvorfor studere fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab er vigtigt af flere grunde. Det hjælper os med at forstå, hvordan fødevarer påvirker vores sundhed og miljøet, hvilket kan bidrage til at forbedre fødevareproduktionen og forarbejdningsmetoderne og sikre, at de fødevarer, vi spiser, er sikre og næringsrige. Ved at studere fødevarevidenskab kan vi også lære mere om, hvordan vi kan forebygge og kontrollere fødevarebårne sygdomme. Endelig hjælper fødevarevidenskab os med at forstå de komplekse økonomiske og sociale faktorer, der påvirker fødevareproduktion og -forbrug.

Fødevarevidenskabelige uddannelser
Fødevarevidenskabelige uddannelser tilbydes på bachelor- og kandidatniveau. Bacheloruddannelserne varer typisk fire år og dækker emner som f.eks. fødevarekemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate programmer varer normalt to år og omfatter kursusarbejde i avancerede emner inden for fødevarevidenskab, der omfatter fødevarefysik og -teknik.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Det Forenede Kongerige
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Fødevarevidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger