Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Sundhedspleje
 • Global sundhedspleje
 • Folkesundhedsvidenskab
Studieområde
 • Sundhedspleje (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

1 MSc Programmer i Folkesundhedsvidenskab i Concepción, Chile for 2024

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programmer i Folkesundhedsvidenskab

  Mange mennesker har kaldt det som University City, det er på grund af de mange universiteter er baseret her. Byen er perfekt-fit for lokale og internationale studerende, der ønsker at påtage sig enhver løbet af deres præference. Universidad de Concepcion er en af ​​de vigtigste institutioner, der bevarer denne uddannelse kulturen i byen.

  Folkesundhedsprogrammer forbereder de studerende til at gøre en forskel og opbygge et sundere samfund gennem en grundig uddannelse. Nogle af de værdifulde færdigheder, som eleverne kan opnå gennem disse programmer, omfatter planlægning, kritisk tænkning, organisation og evnen til at anvende abstrakte begreber i den virkelige verden.

  Chile har den ældste uddannelsessystem i Sydamerika. Regeringen har altid delvist finansieret denne uddannelse, som gør det en af ​​de billigste studerendes liv. De førende universiteter er Universidad de Chile og Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

  MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.