Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 MSc i Forbrugeradfærd 2023

4 MSc Programmer i Forbrugeradfærd 2023

Oversigt

De fleste mennesker er fortrolige med begrebet "forbrugerspørgsmål" i forbindelse med enheder, der er af interesse for offentligheden. I den akademiske verden, men det er en forholdsvis ny, men stigende fagområde, der centrerer omkring måle forbrugernes vaner og tendenser. Hvis du er interesseret i en banebrydende felt, der byder på meget potentiale kan en Master of Science (MSc) i forbrugeranliggender være rigtigt for dig.

Hvad er en MSc i Forbrugeranliggender? Programmet analyserer forbrugerne, eller købere, i deres sociale, økonomiske og økologiske miljø at fastslå data, tendenser og fællestræk. Typiske kurser studerende kan tage omfatte udviklingsmæssige økonomi, forbrugeradfærd og udgifter og adfærdsmæssige prissætning. Når eleverne mestrer det grundlæggende i forbrugernes økonomi, de går på at specialisere sig i forskningsfelter som forbruger teknologi og innovation og bæredygtigt forbrug.

Der er mange fordele ved at tjene en MSc i Forbrugeranliggender, måske mest bemærkelsesværdige hvoraf der modtager avanceret uddannelse i et felt, der tilbyder spændende plads til nye forskningsmuligheder og fremtidig vækst. Faktisk eksperter mener, at jobskabelse for dette område vil vokse eksponentielt i de næste fem år.

Omkostningerne ved at tjene denne form for grad varierer fra skole og efter sted. For at finde ud af mere om et bestemt program omkostninger, skal du kontakte skolen direkte.

Studerende, der tjener en MSc i Forbrugeranliggender finde sig salgbare til en række for-profit marketing selskaber i tillæg til nonprofit forskningsorganisationer. Nogle kandidater også ender med at gøre politiske arbejde gearet omkring forbrugernes advocacy. Fordi området er relativt nyt, er arbejdsmarkedet vokser, og eksperter er enige om potentialet for spirende forskningsområder eksisterer, hvilket gør det et spændende fagområde.

Der er muligheder for at tjene en MSc i Forbrugeranliggender online i både USA og i andre lande. Nogle studerende vælger at kombinere online kurser med de faktiske klasseværelset kurser. Dette er en praktisk løsning til bearbejdning af fagfolk og studerende med familier. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Forbrugeradfærd
Studieområde
  • Markedsføring (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat