Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 24 MSc i Forretningsanalyse (business intelligence) 2023

24 MSc Programmer i Forretningsanalyse (business intelligence) 2023

Oversigt

At lære at drive virksomheder er vigtigt for at stige til tops i enhver karriere. Læring om teknologi som det gælder for virksomhed er en fantastisk måde at skille sig ud i jobansøgninger. Læring om business intelligence-et nyt og spændende område i erhvervslivet, er en fantastisk måde at tout sig selv som en nødvendighed for enhver succesfuld virksomhed.

Hvad er en MSc i Business Intelligence? Kort sagt, en MSc i Business Intelligence tager fokus på forretningsdata og hvordan man skal fortolke det. Eleverne har en tendens til at lære om dataanalyse, udvinding, og teknologi til at hjælpe etablerede virksomheder eller up-and-kommende iværksættere. Programmer ofte vare fra et til tre års studier.

Kendskab til informationssystemer og hvordan man skal fortolke de data, der findes deri er en yderst ønskelig skillset i verden af konkurrerende virksomheder.De oplysninger, der findes i databaserne hos enhver virksomhed indeholder værdifulde svar på, hvad en virksomhed kan forbedre for at forblive en succes. Få en MSc i Business Intelligence tilbyder nogle jobsikkerhed med velbetalte karriere i en tiltrængt område for enhver type virksomhed.

Kostprisen for en kandidatuddannelse i Business Intelligence afhænger meget af, hvor programmet er placeret, og længden af programmet. Dette er et relativt nyt område af undersøgelsen for mange universiteter, så du bliver nødt til forskning dine programmer godt at sørge for du får den, du ønsker på den skole, du ønsker, med den undervisning, du ønsker.

Der er en række af succesfulde karrierer, som du kan finde med en MSc i Business Intelligence, herunder edb-systemer analytiker. Den mediane løn for sådan en karriere i USA i 2012 var omkring $ 79,000. Andre karriere omfatter muligheder med retshåndhævelse og uddannelse industrien.Hvert af disse områder har brug for specialister til at se på og analysere deres data til at trække ud specifikke oplysninger.

Der er en række programmer, der er tilgængelige fra forskellige universiteter. For studerende, der har brug for en mere fleksibel tidsplan eller for at studere på afstand, er normalt tilgængelige online kurser. Du vil sandsynligvis nødt til at indsende testresultater, breve af anbefaling, udskrifter og engelsk sprogfærdighed score, hvis du er en international studerende.

Vores omfattende database har mange forskellige kvalitet programmer at vælge imellem. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Handelsstudier
 • Forretningsanalyse (business intelligence)
Studieområde
 • Handelsstudier (24)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat