Keystone logo

12 MSc Programmer i Forretningsfinans 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Økonomi
 • Finans
 • Forretningsfinans
Studieområde
 • Økonomi (12)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programmer i Forretningsfinans

  For at skille sig ud blandt de hundredvis af jobansøgere, mange mennesker vælger at forfølge en videregående uddannelse, såsom en Master of Science (MSc). Dette en- eller toårige postgraduat program giver en dybere forståelse af det valgte fagområde, med vægt på praktiske færdigheder og forskning teknikker.

  Hvad er en MSc i Business Finance? Denne grad giver de studerende en dybdegående forståelse af de finansielle teorier, der påvirker virksomhederne, og hvordan man anvender dem til virkelige situationer. Det indeholder ofte kurser om investeringsanalyser, finans mikrostruktur, værdiansættelse, derivater, optimal kapitalstruktur, fusioner og opkøb, og beskatning. Derfor er det som regel kræver en grundlæggende forståelse af finans og økonomi som en forudsætning for accept.

  Finance er en af ​​de mest populære dele af erhvervslivet, så har en god vidensbase på dette område vil tjene kandidater uanset karriere, de vælger.Studerende også drage fordel af en styrket analytiske teknikker og forskning evner.

  Omkostningerne ved en kandidatgrad kan variere baseret på den valgte skole, land for undersøgelse og varigheden af ​​kurset. For yderligere oplysninger, kontakt indlæggelser afdeling på din skole valg.

  Kandidater med en Master of Science i Business Finance ofte befinder sig besidder en stærk konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet. Det er muligt at finde arbejde inden for sektorer som private banking, investment banking, værdipapirer salg og handel, kredit risikostyring, hedgefonde eller i et konsulentfirma. De er berettiget til at arbejde i både den private og den offentlige sektor, i store selskaber eller i små virksomheder og start-ups.

  Dette er en populær grad mulighed, og således tilbydes på uddannelsesinstitutioner i en række lande. Hver grad er lidt anderledes, så det er værdifuldt at shoppe rundt og finde det program, der passer bedst til dine behov og uddannelsesmæssige mål.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.