Keystone logo

884 MSc Programmer i Handelsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Handelsstudier
Studieområde
 • Handelsstudier (884)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  MSc Programmer i Handelsstudier

  For dem, der har en stærk baggrund i et bestemt fagområde, kan en masteruddannelse hjælpe dem til at opnå en mere indbringende og respektfuld position på arbejdspladsen. Der er forskellige grader, der hjælper enkeltpersoner interesseret i at fremme deres karriere til at størkne deres viden om et bestemt område og forberede sig til at belønne jobmuligheder. Et sådant fokusområde er erhvervsøkonomi og administration.

  Det første spørgsmål, dem, der er interesseret i denne grad beder om, er typisk: "Hvad er en kandidatgrad i erhvervsøkonomi og Administration?" Dette avancerede grad er rettet mod studerende, der ønsker at udvikle deres viden om økonomiske virkemidler, og som ønsker at begynde at gøre uafhængig forskning. De fleste programmer vil omfatte emner som forretningsstrategi, økonomisk politik, risiko og prissætning regulering, økonomisk politik, og meget mere.

  Forfølge en videregående uddannelse i økonomi og business administration vil give de studerende at arbejde sammen med dem, der er på forkant med den økonomiske forskning og samtidig forbedre deres viden og færdigheder på dette område. Dette vil give kandidater en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet og udstyre dem med de nødvendige værktøjer til at bevæge sig op i deres karriere hurtigt.

  Hvor meget det koster at erhverve denne avancerede grad afhænger af den valgte institution. Eleverne skal være fuldt bevidst om denne investering, og hvordan det kan gavne dem i deres fremtidige karriere, før du begynder et program i økonomi og business administration.

  De færdigheder studerende vil lære i dette særlige program forberede dem til at arbejde i et utal af forskellige business-relaterede positioner og sektorer. Kandidater ofte ender med at arbejde i erhvervslivet, banker og finansielle tjenesteydelser, offentlige eller den akademiske verden.For eksempel, mens du arbejder i erhvervslivet, kan kandidater hjælpe virksomhederne analysere forbrugernes efterspørgsel og underrette det selskab, de arbejder med, hvordan til at håndtere deres konkurrence.

  Der er flere nødvendige skridt, at interesserede studerende bør tage, før du anvender til et program i økonomi og business administration. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.